Aw!

Jag ska till min lilla kitteh imorgon och det ska bli underbart! Åker ganska tidigt imorgon tror jag. Vi ska mysa och äta choklad och demostrera!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit på ett tag, mne jag har så jävla mycket att göra så jag hinner aldrig. Jag har mitt projektarbete som måste påbörjas, fördjupningsarbete i religion och psykologi, uppgift i svenska, läxförhör i mediekommunikation och prov i arbetsmiljö och säkerhet... Låter det kul?

Nu ska vi snart framkalla och trycka bilder och dom kommer bli sjukt fina! Men först ska jag ha frukost!

Plugg och party

Hade ju tänkt att plugga hela dagen till jag måste gör mig klar och sånt till partajet men... Ja, det blir som det blir. Känner inte alls för att plugga idag. Men jag antar att jag måste.

Fördjupningsarbete x 2

Fördjupningsarbete i både religion och psykologi. Dessa ska vara på runt 7 sidor kanske.
Sedan har jag utvärderingen av mitt projektarbete. Detta ska vara på runt 5 sidor.
Allt detta ska vara klart om cirka fyra veckor.
Jag orkar inte.

Gött att det blir party till helgen i alla fall. Ska bli kul att för (nästan) första gången festa med Jasse och Corre! Det kommer bli danska för hela slanten och att ha en underbar kusin i Ystad som man kan sova hos är bara toppen! Denna helgen kommer bli bra, även om jag inte har något att ha på mig!

Jag älskar dig Isse, gör aldrig om detdär! <3

Nyttigt!

20 livsmedel som är fullproppade med polyfenoler, antioxidanter som saktar ner åldrandet och skyddar mot genetiskta risksjukdoman som cancer och hjärtbesvär.

Livsnödvändig mat!!
1. Äpplen
2. Björnbär
3. Svart te
4. Blåbär
5. Broccoli
6. Fullkornsflingor
7. Körsbär
8. Körsbärstomater
9. Kaffe
10. Tranbär
11. Mörk choklad
12. Grönt te
13. Apelsiner
14. Persikor
15. Plommon
16. Hallon
17. Röda vindruvor
18. Rödlök
19. Spenat
20. Jordgubbar

YAY..!!


Synonymer.se

Bajs     -      Avföring, träck, exkrementer, lort, skit


Födelsedag igen!

Tack så mycket för alla fina presenter jag fick idag, speciellt för presentkortet på 1000 spänn hos Jake till tatueringen! Den kommer användas väl! Tack för pengar, strumpbyxor, godis och upptäckten till ett nytt band! Och tack till Lög och Ballen, förresten, som räddade en seg lördagskväll framför tvn! 

Men idag har inte bara varit trevligt... Isse åkte tillbaka till Gbg och nu är kruxet att jag inte vet när vi ses nästa gång. Det är alltid lika hemskt. Så hemskt så att jag bara vill gråta ibland.



Jag älskar dig och saknar dig så mycket.
Jag hatar att sova utan dig <3

Happy Birthday to me!

Ytterligare ett år har gått och jag har fyllt den meningslösa siffran 19. Snart tar man studenten och snart är man arbetslös!
I alla fall så fick jag en mycket trevlig dag som började med en sjungande familj. Därefter åkte jag till malmö med min älskade Kusse. Det var minsann mycket trevligt och höjdpunkten på dagen var nog när vi såg Jan på triangeln!
Jag vill tacka alla som skickade sms och ringde, sånt blir man alltid glad för!

Idag kom DEN NYA DEPECHE MODE SKIVAN, Sounds of the universe! Den är jättebra och jag har redan hittat min favoritlåt på den. Efter att jag lyssnat igenom hela skivan så kom Cornelius (som vi är stödfamilj åt) och då åt vi hemmagjorda hamburgers! Supergott!

Nu vill jag bara att Isse ska vara framme så vi kan gå och lägga oss... Jag är så sjukt trött och det finns inget bättre än att sova tätt intill den man älskar <3

Puss på Depeche Mode (speciellt Martin Gore) <3


1 timme och 10 minuter

... är det kvar till jag börjar... Jag hatar att vara här inne så tidigt. Dessutom är jag hungrig, törstig och trött. Plus att jag inte har gjort läxan till idag. Men jag menar, jag lämnar in i tid varje gång medan hälften i gruppen aldrig gör det. Så det borde ju inte spela någon större roll... Eller?

Sitter och leker i InDesign för en gångs skull. Någon som vet om man fortfarande kan vara med i Röj En Mina?

Kusse, snart kommer du <3

Hemdag

Hemmahemmahemmasovasovasova!

Jag ska nog faktiskt gå och lägga mig även om klockan bara är typ halv 8. Sov ju som skit inatt av någon anledning. Sista natten med Isse, så typiskt att jag inte kan sova gott då... Jag saknar dig Isse!

Tack till Reka, Isse och Mamma&Pappa för MC-jackan som present. Om 4 dagar fyller jag år! Funderar på att dra in till malmö då. Nån vänlig själ kan väl skolka och följa med mig och mysa lite på min födelsedag? *puppy-eyes*

Nu ska jag ringa min älskade, god natt på er!

Hem snart igen

Nu har Isses mamma och mormor kommit hit så snart blir det god mat och åka hem! Det blir hem och plugga på prov tyvärr, menmen! Sen nästa helg kommer Isse till mig och då blir det till att fira min födelsedag!

Party-dags!

Städa städa städa

Eftersom jag var tråkigt och inte följde med Isse till Mc-grejen (skulle ta 2 timmar sit o 2 hem) så lovade jag att städa. Det gör jag också. Jag har parat ihop strumpor, lagt in t-shirts i garderoben, plockat undan och snart är det dags för damsugning och disken. Ganska tråkigt men vad gör man inte för sin lilla lovz? Mina hornaglar (lösnaglar) trillar hela tiden av dock. Sånt jävla mög, hur kan vissa brudar använda sånna dygnet runt? Nåja, nu har jag provat i alla fall och de kan väl användas i nödfall när det är party-tajm och mina egna naglar har failat.

Jag hoppas på lite party-tajm ikväll, drickan är köpt, jag är taggad och har fina kläder med mig. Nu är det bara gäster som fattas...

Saknar er i Skåne! <3

Nununu

...ska vi ut och åka MC!!

(Hoppas jag inte trillar, Hoppas jag inte trillar, Hoppas jag inte trillar, Hoppas jag inte trillar, Hoppas jag inte trillar, Hoppas jag inte trillar, Hoppas jag inte trillar, Hoppas jag inte trillar... hihi)

Puss och kram, jag älskar er!

Min!

Jag har fått en het och fet mc-jacka!!
Synd bara att det är så tajt att mina pattar försvinner helt bara...

Mams

Jag gör vad som helst för dig, Mamma <3

HAPPY

Jag köpte en asfet och het jacka efter många om och men!
Men nu är den min, moahahaha!



Blev tyvärr inget firande av Lögiz ikväll, men vi får se om det blir något imorgon. Jag vill faktiskt göra något trevligt med tha girlz innan jag tar den 5 timmar långa turen från Lunnarp till Göteborg C. Blir i alla fall en fika med Kusse timmarna innan jag pyser dit så det kommer göra åkturen lite mysigare. Synd att du inte har telia för då kunde vi snackat hela vägen för jag ringer gratis till telia mobil. Men men, tänk inte på mig...

Nu ska jag gå och klappa min jacka, packa lite och äta choklad.

Just nu

Just nu känner jag för att bara gå och lägga mig och sova bort hela påsklovet. Men imorgon börjar dagen med att jag ska ta mig iväg till Ystads konsmuseum för att presentera Annikas och min utställning ytterligare en gång. Annika, jag fattar inte, det är vår "vi-är-nu-offeciellt-typ-konstnärer-grej" och du säger att du inte kan komma. Sova kan man göra när man är död. Om du nu bestämmer dig för att komma i alla fall så är det klockan 13.30 vi ska vara där, be there hur trött du än är.

I alla fall; Sedan följer dagen med att jag antingen åker hem eller åker till någon trevlig prick i Sjöbo i väntan på att vi kanske ska åka och bowla (är inte riktigt klar över den punkten än, nån kan väl meddela mig hur det blir, haha!). Fira Lögens birthday var det tänkt ja!

Söndagen blir förhoppningsvis slappa och gosa med sig själv. Och packa för ännu en tripp till Götet. Ska bli trevligt att få mysa lite med Isse och man kanske tar tag i att söka sommarjobb "live". Vi får se. Party ska det i alla fall bli, hoppas jag! Du och jag Gita, vi kan väl tävla om vem som är mest galen? Inte för att jag tror att jag vinner!

Nu ska jag faktiskt SOVA.
Eller jag är inte tillräckligt KULTURELL för det..?

<3

RSS 2.0