God morgon...

Är uppe i ottan för att tvätta. Vårt badrum började bli överfyllt. Hatar att ha en tvättstuga, vill ha en egen tvättmaskin och torktumlare. Det är dock ganska mysigt att vara uppe en sånhär tid på en lördag. Inte en kotte vaken i princip. Värre kommer det bli sen när jag börjar jobba. Då börjar folk vakna och blir hungriga eller fikasugna.

Nåja. Ordnade så att jag kunde vara ledig på tisdag (tack Lars) så jag slipper stressa till körningen. Skönt som fan. Därför blir det så att jag åker hem imorgon! Lite typiskt eftersom mamma, pappa och Allis åker hem härifrån idag. Suger lite men vafan. Jag får ob hela dagen idag så!

Nu ska jag göra mig klar för jobbet!

JAAAA!!!

JAG KLARADE TEORIPROVET!!!!
Bara körningen kvar!

Vänner och familj!

Så jävla underbart!! Är så skönt att få komma hem första gången på nästan 2 månader! Ska bli så kul att träffa alla mina vänner ikväll (Fast inte Kusse, dig får  jag träffa en annan gång babe <3)

Nu ska jag nog äta något och mysa med familjen!


Hem!

Nu har jag beställt biljett hem till imorrn! Jag ska åka sent och är framme i Malmö vid 23.52! Men jag ska jobba så det är därför. Ska bli så underbart att få träffa alla igen och mysa framför brasan med en B&J och bara längta till julen! Ska bli så kul att träffa vännerna igen också. Och farmor och farfar! Hinner nog inte med att träffa mostrar och mormor och morfar tyvärr. Vill så gärna hinna med alla. Saknar er så mycket <3

Och Colan... Dig känns det nästan som om jag håller på att glömma bort... Så hemskt. Hoppas att du inte har glömt bort mig, älskar dig så mycket, vill kunna ha dig här och ta hand om dig, lilla gumman... På torsdag ska jag skämma bort dig nåt otroligt. Vänta bara! <3

Jag ska snart sova men först måste jag nog ta en värktablett, har så ont i huvudet. Jag måste kolla så att allt är packat och klart också. God natt <3

Ge mig jul <3

Jul, jul, strålande jul,
glans över vita skogar,
himmelens kronor med gnistrande ljus,
glimmande bågar i alla Guds hus,
psalm som är sjungen från tid till tid,
eviga längtan till ljus och frid!
Jul, jul, strålande jul,
glans över vita skogar!

Kom, kom, signade jul!
Sänk dina vita vingar
över stridernas blod och larm,
över all suckan ur människobarm,
över de släkten som gå till ro,
över de ungas dagande bo!
Kom, kom, signade jul,
sänk dina vita vingar.

BTW

JAG BLEV GODKÄND PÅ HEMTENTAN!

Shopping!

Här är skorna och dressen jag köpte! 300 spänn för båda, det är inte illa! Jag borde göra en shoppa-billigt-bok och en kokbok för studenter. Jag är grym!

 


Så!

Blev ett par dagar utan bloggande, har varit ute på stan mesta delen av tiden. Allis kom som sagt upp i torsdags och vi spenderade kvällen med att äta tacos i massor!

Fredagen blev en dag på stan. Allis köpte jacka och tre tjocktröjor och jag köpte en tjocktröja, jättefint! På kvällen åt vi godis och kollade på public enemies. Den var sådär, dock så var Johnny Depp lika het som vanligt, om inte hetare.

På lördagen skulle jag tyvärr jobba men Allis gick lite i stan för sig själv och fick lite godsaker från mitt jobb! Hon var lite uttråkad men hon köpte i alla fall benvärmare och en ring som hon har trånat efter i en evighet. Sen när jag hade slutat jobba så åkte vi hem och åt ännu mera godis och tittade på Ice Age 3 - Dawn of the dinosaurs. Jag hade redan sett den men inte Allis. Jag tycker den är grym, kanske till och med den bästa av alla tre! Idag

Idag letade vi oss iväg till skopunkten innan Allis skulle åka hem. Det resulterade i vinterskor till både henne och mig! Efter att hon hade åkt iväg så gick jag in på H&M och hittade världens sötaste grej. Jag lägger in en bild på båda om en stund!

Nu ska jag nog köpa choklad!

Depeche Mode

Alltså... Vad ska jag göra med mig? JAG DÖR LITE INOMBORDS VARJE GÅNG JAG HÖR DEM JAG ÄLSKAR DEM AV HELA MITT HJÄRTA!!!

En torsdag

Idag kommer min lillasyster hit och ska stanna till på söndag. Vi får väl se hur det går och vilken dag vi kommer döda varandra! Sitter just nu och lyssnar på Muse för att Jessica pratade om dem. Har inte lyssnat på dem på jättelänge. Kom fram till att de måste nog vara inspirerade av Queen. Jag gillar det!

Nu ska jag nog göra mig något att äta, sen ska jag fixa mina naglar och sen blir det plugga teoriiiii!

Mat

Alltså jag är helt otrolig. Jag har verkligen farmors och pappas gener. Jag skulle köpa mjölk, bröd och smör; jag kom ut med en hel kasse med mat och grejer! Menmen, då får jag i alla fall god och nyttig mat i mig idag! Längtar till Isse kommer hem, då ska jag göra MAT <3

Just nu myser jag med tända ljus och goldfrapp. Ville egentligen lyssna på jullåtar men jag bestämde mig för att det var för tidigt, hihi! Får vänta till november åtminstone!

JUL

Fanny tror (vet) att december och julafton kommer tidigare om man köper julkappspapper, snören och silkespapper för 250 spänn <3


Skola

Snart är det dags att dra sig till skolan igen och försöka att inte dö av uttråkning. Vill bara sätta igång med Konfliktlösningskursen nu. Det verkar sjukligt intressant och dom varvar tydligen litteraturläsning med rollspel och drama, låter askul! Längtar riktigt mycket. Så kan jag slippa religion och politik!

Nu måste jag fundera på vad jag ska köpa till lunch.

Ps. Jag känner mig riktigt snygg idag!

POSE

Jag poserar, virresvardag.blogg.se fotograferar!




Posedag!

Posedag med Veronica (virresvardag.blogg.se) idag och det resulterade i många fina bilder! Lägger upp min favorit nu så kommer fler senare!


Vänner <3

 

Jag saknar er så jävla mycket. Ni anar inte hur mycket ni betyder för mig, ni är mina allra bästa vänner i hela mitt liv och i hela jävla världen. Ett liv utan er är inget liv.

Och jag vet att detta är starka ord... men jag älskar nog fan er allihop <3


Sova

Har precis kollat på en film med Isse som heter "Year one" och den var så sjukligt jävla rolig. Om man har fruktansvärt dålig humor då såklart! Det var med Jack Black som huvudroll och en massa av dedär "nörd-kidsen" som är med i massvis med roliga tonårsfilmer. Fy fan vad jag skrattade!

Nu ska jag i alla fall sova för att Veronica kommer hit imorn och vi ska ta finfina bilder! Eller ja, jag ska mest stå modell tror jag, haha! Men det är ok, då kommer det tjusiga pics här sen!

God natt, och grattis på födelsedagen igen morfar. Jag önskar att jag hade kunnat vara där och fira dig <3

Blommig falukorv!

"Jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma..!"

Och det blev det också! Falukorv i ugn med vitlöks-tomatsås, senap och vitlöksklyftor... mmm... Nu blev jag hungrig. Jag tycker att fler och fler av mina inlägg handlar om mat? Why, oh why?


Mja

Jag ska snart köpa mig en fet kylling/curry-baguett och äta den!! Fyfan vad gott! Sen ska jag sitta i skolan i tre timmar och sen ska jag spendera pengar. Jag måste köpa ett nytt spårvagnskort för 325 spänn och stumpbyxor för 150 spänn. Gött.


Såhär ser jag ut idag och jaaa, jag är het!

Mat

Jag hade ju inte tackat nej till en omgång till, av mackorna jag gjorde igår. Jag är hungrig, ge mig mat!

 

Bacon- och champinionmacka med salladsblandning på smörstekt bröd... Om Gud finns så uppfann han nog denna kombination!


Kläderna!

Här kommer bilder på kläderna jag köpte! Blev bara en sak av de tre saker jag skulle köpa, haha! Blev annat istället för skor och strumpbyxor!


Leopardmönstrad långärmad t-shirt. Kostade 75 spänn på Gina Tricot!


Svart linne från H&M på rea! Kostade 100.


Brun gosig och snygg tröja för 100 spänn på H&M


Också rea på H&M. Kostade 80 spänn tror jag!

Underbart

Hade nästan glömt bort Kent tills deras nya singel kom ut... Nu kan jag inte sluta lyssna på dem, hade glömt hur underbara de är. Så sjukligt bra, man sjunger och myser med dem bara. Älskar dem, är nog mitt favoritband efter Depeche Mode. Helt sinnessjukt att jag inte har tänkt på det innan.
Underbara helt enkelt.

Tvättar

Just nu så håller jag på att tvätta, inte så roligt... Jag känner mig dessutom lite stressad för jag måste iväg om en halvtimme och jag vet inte om tvätten hinner bli klar till dess. I alla fall... Har inte hunnit ta bilder på det jag köpte i lördags men jag ska och jag ska göra det imorgon! Har ju faktiskt fullt upp med skola, körkort och jobb! Men det kommer det kommer, räds icke!

Vill säga en gång till hur mycket jag saknar hemma. Jag älskar Gbg och att bo med Isse (även om vi går varandra på nerverna ibland <3) men inget går upp emot hemma <3

Saknar er och älskar er <3

MAT!

Nu lagar man god kvällsmat! Champinion- och baconmackor på stekt bröd och med lite sallad på! Jag kan lägga in en bild sen på hur de såg ut!

Ledig lördag!

Idag ska jag köpa lite saker, och jag blir glad av att köööööpa saker! Jag ska köpa tjocka strumpbyxor, skor och någon tröja! Finfina saker ska det bli och billigtbilligt på H&M! Sen blir det väl lite matköp och godisköp för sen när man kommer hem ska man se på "Tranformers - Revenge of the fallen"!! Längtar massor! Jag såg den nya Star Trek filmen igår också, sjukligt bra! Mamma du måste se den! Jag grät för att den var så grymt gjord!

Nu ska jag klä på min pojkvän så vi kan komma iväg i tid!

Blä.

Skola snart och jag har inte en enda bok från kurslitteraturlistan. Har inte ens kollat på kurslitteraturlistan. Sån jävla tur att man fixar skiten. Not.

Jobb!

Nu ska jag iväg och jobba! Börjar 12.00, slutar 20.30!

Pusspuss, jag saknar er <3

Satans jävlar då

Jag hatar verkligen Glimmingehusjävlarna! Fick lön på 2855... Jag räknade ut att jag ska ha 3205!Jag hatar dem, detta innebär att jag måste ringa och gnälla på dem IGEN. Och dessutom har jag inte fått nåt jävla papper hem i brevlådan. Hatar dem. Kommer aldrig mer åka tillbaka dit.
Aldrig.

Nu ska jag snart till jobbet så jag måste duscha och sånt. Trivs så jävla bra på tugg. Alla är trevliga och glada, ingen som gnäller på en. Känns skönt att äntligen trivas ordentligt på ett jobb. Hoppas de vill ha kvar mig för alltid!

RSS 2.0