Djursjukhuset

Kul. Kommer hem vid ett inatt efter att ha varit med min söde lille vovve på djursjukhuset i malmö. Älsklingen har fått antibiotika och losec (!) så vi får väl hoppas att hon bli bättre.

Min lilla älskling. Vet inte vad jag skulle gjort om något allvarligt hände henne.

Götet!

Då bär det av till Göteborg och min pälskling! Fatta vad jag har längtat. Dessutom så har man sällskap av Lykkan på väg upp och det är minsann inte dåligt! Vi drar från Y-town kl 16.08, ankommer till Malmoe 16.52 (eller vad det är) och pyser sedan med tåget 18.08 mot GBG <3 Sen blir det mysa med katten!

Nu är det comedy inc så nu drar jag, puss på er allihopa (ni 3 läsare) så ses vi i götet!

Blond.

Jag vill också vara jävligt blond ibland, fatta vad bra det hade varit. Blonds have more fun och allt detdär.
Jag har inget roligt, jag har svart hår, mycket smink och fula kläder. Dvs - folk skriker emo efter mig på stan. Gött.

Jag är Fanny - det tönna emo:t. Häv fäv.

Nu vill jag ligga för jag blir så jävla tänd på emosar.

Blogg.

Har nyss suttit och läst i en gammal blogg och kommit fram till att personen i fråga har så mycket tid han behöver till att göra ingenting. Sitta vid telefonen i två timmar och bara glo. Titta ut igenom fönstret och bara fundera. Händer det mig så blir jag bara nervös och känner att det är något som jag borde göra. Otroligt.

Jag vill också ha tid till ingenting.

Helt enkelt.

Hemma. Ätit tacos. Saknar kisen. Min. Bara min. Och det är så det ska vara.

Nu ska jag äta choklad tills jag kräks.

Pokémon

Åh, lilla SNUTTE! Go Oscar säger jag bara! "Idol behöver lite mer bolibompa!"
Han är iaf min Idol. Det roligaste är ändå att han inte bara sjunger, han sjunger relativt rent också! Vi slänger in en "snutte" till här!
Så, Oscar. Du hamnar på min idol-lista.

Fitt-Skola

Här sitter man. Kom hit 1½ timme innan jag börjar. Ska ha "bruksgitarr".. fyfan säger jag bara. Eller nä, rättelse: utfyllnad av poäng, säger jag bara. Dessutom är jag hungrig och trött och vill ha nya kläder för jag känner mig som ett jävla skabb ibland.

Nåja. Efter gitarrlektionen ska jag till körskolan o fixa tid, äntligen! ..tog ju bara tre år. Mamma ska köra mig dit o hon, min lillsyrra o jag ska glo i affärer sen. Ska nog köpa hårspray på H&M. Har för mig att de har billig hårspray där. Jag vill dessutom ha ett par baggyjeans. Måste... ha... klääääder... och en D80. Och en mazda mx 3. Och körkort. Ge mig. *gnälla*

Dessutom hittade jag en gammal (säkert ett år sedan!) bild på mig. Vi slänger till ett "LOLZ".

Isse-helg och Henkos-ferre

Kisen ringde i fredags morse o sa att han skulle komma ner i helgen iaf! Jag packade mina grejer, satt o glodde i k-stad i en timme och en kvart (för att josef kör så jäääävla långsamt) och sen fick jag en kyss av min pälskling! Åkte hem till Reka och schnappi-katten, åt och sov. Massa mysigt att vakna bredvid sin pojkvän <3

Lördagen bar det av mot Lund och Henkosferre! Massa trevligt och sånna saker som tårta och trevligt sällskap bjöds. Lykkes underbara "renållt" (renault) kommer för alltid sitta kvar i mitt minne. Hoppas du gillade presenten henkos och tack för en trevlig fest.

Nu är det söndag som jag brukar kalla hejdå-dagen. Brukar nämligen vara så att katter inte kan mysa längre..
Lovz u, kitteh <3

uppföljaren..

svarthårig ja!
Svart var det ja!


Svart, svart, svart <3

Då har man svart hår igen <3 Saknar alltid mitt svarta hår, även om det skulle vara kul med nått nytt ibland.
Men sen å andra sidan känner jag mig het och hård i svart! Slängde i lite färg i ögonbryn o fransar med, så nu är läget TOP NOTCH!

Min kise kommer på torsdag och vi ska mysa så som bara katter kan! Äntligen! Sen blir det ju mysigt att göra lite annat också... så att säga!
(slänger in en bild på håret mitt, typ imorrn.)


RSS 2.0