Jaja

Så kommer här två bilder på mina dåliga försök till coola naglar!


Den första gången. Svart med silvriga ascoola och sjukt jävla snygga "flames"!


Andra försöket. Rosa och lila med glitterkant typ. Hela handen säger "jag är snäll  och fin och pluggar hårt i skolan för pappa vill att jag ska bli läkare. Han betalar btw."

Sen bad jag faktiskt Allis att måla i min tatuering så jag kunde se på ett ungefär hur det skulle bli med färg i den. Har dock inte beställt ny tid hos Jake än... Men det kommer!



Top! Nu ska jag till jobbet! Om mamma inte har glömt mig såklart.
Moppen pajade ju igen... Cry.

FÅNGA KATTEN!

http://www.existenz.se/out.php?id=14726 här!
Sjukt gulligt <3

Äntligen!

Lite uppdatering!
Som vanligt har jag bara jobbatjobbatjobbat men det känns ganska gött! Tyvärr så har jag dock insett att jag redan (när jag får min nästa lön) har tjänat för mycket för att få tillbaka några skattepengar. Deppigt värre. Men men, jag tjänar ju pengar iaf.

Nu till något trevligare:
Jag är LEDIG från torsdag till och med måndag! På torsdag vill jag leka med Kusse fast det vet hon inte om än, och på kvällen vill jag till Gbg och söka jobbjobbjobb och älska min IsseIsseIsse!

En annan rolig sak är att "Alice in wonderland" kommer på bio i mars 2010! Underbara Tim Burton har ju regisserat och om möjligt mer underbara Johnny Depp är med som det tokige hattmakaren!



Nu ska jag göra klart mitt cv och skriva ut en jävla massa!

Kvällar

Jag vill inte sova, jag vill bara vara uppe och göra en massa saker. Men jag orkar knappt hålla ögonen öppna!
Jag har en massa bilder på kameran som jag ska lägga in nu dock. En annan börjar ju inte förrän klockan 12.00 imorn så!

Kommer bilder imorn tror jag.

TRÅKIG

Så jävla tråkigt att jag inte har något att skriva om. Jag jobbar ju bara hela tiden. Men om ni vill höra en rolig sak så kan jag berätta att när jag bajsade på toaletten på jobbet idag så blev det stopp i dasset. Hoppas ingen märkte det......
På väg hem regnade det så jag blev ganska blöt. Känns som en höstdag för att jag sitter i mjukisbrallor tjock tröja och dricker varm, gott kaffe med mamma i köket.

Nu ska jag kolla studera.nu.

zzzz

Det åskade hela jävla natten inatt. Fy fan, inte konstigt att jag är trött. Och imorgon blir det jobb i 9 timmar, från 12-21. Ska stänga allt och sånt till och med. Hatar att vara den som stänger ner stället. Blir alltid en massa städning. Gillar dock att få vara den enda som har hand om kassan! Älskar att träffa och prata med nytt folk. Och såklart snacka lite engelska där, tyska hit och danska dit! Sjukt kul!

Jag saknar dock Isse... Han sitter på en färja till Finland och jag är så orolig att någonting ska hända honom. Vill att ha ska ha jätteroligt, men vad som helst kan ju hända med andra idioter i trafiken. Jag älskar dig!

(läs gärna moppenördarnas blogg: http://kemora.wordpress.com)

Nu ska jag kolla färdigt på batman som går på 6:an <3


Jobb, party, slappa!

Imorgon blir det jobb 11-17. Hem duscha och fixa, sedan iväg med en buss mot SJÖBO (in my heart) klockan 18.43, sedan är det party som gäller. Efter att jag har sovit i Lykkans soffa (för det antar jag att jag ska?) i ett par timmar bär det av mot hemmet och den slappa, sköna njutningen av en ledig dag!

Så var det kväller

Och jag och mamma har precis tittat klart på Twilight. Jag tror att hon tyckte den var okej i alla fall! Uffe och Elin Oeberg kom förbi och sade hej då nyss för de ska åka till Norrland. Sjukt många timmar. Gah, jag avundas inte dem!

Imorgon blir det körning klockan 11, jobb klockan tolv till 17, sen iväg till Sjöbo för att kolla på (och förhoppningsvis delta i) så kallad Lure Coursing. Google it if you want to. Ska bli en intressant och svettig dag imorgon.

Nu ska jag nog sova, måste ju gå upp REDAN halv 10!

*suck*

Såja, då var det två veckors jobb som börjar igen och slut på ledighet och skoj. Måste försöka få ledigt på sjöbo marknad dessutom, skulle vara kul att lyckas få en chans att umgås med lite vänner innan sommaren tar slut. Det ä r dock jävligt skönt att få in lite cash, som ungdomarna säger nuförtiden. Hade dock varit trevligt med ett anställningsbevis und so weiter också. Så jag vet att jag jobbar där.

Nu ska jag nog sova snart.


En dag som blev mycket trevlig! Götet, loppis, Lög, lite grillfest, hem och sova!

Mer pallar jag inte skriva just nu! Puss <3

Gbg!

Nu sitter jag i isses datorstol i Götet. Har funderat på vad jag ska göra dehär två dagarna och har kommit fram till att jag inte ska göra ett jävla skit. Så mycket som jag springer och galer på jobbet så förtjänar jag timmar framför datorn med godis och gott. Isse vill att jag ska diska men jag tror inte jag orkar. Jag gör faktiskt det hela dagarna på jobbet. Jag funderar dock på att ringa min mammas kusin och höra om hon och jag ska fika någonting. Hade varti trevligt och hon verkade tycka det var jättemysigt att lära känna en ung släkting i Götet. Ju mer jag tänkter på det desto mysigare verkar det vara! Dock så pissregnar det så jag har ingen lust att gå ut o vänta på buss och grejer. Men vi får se!

På lördag blir det loppis med Lög (du har inte glömt bort mig va?) vilket ska bli jättemysigt. Synd bara att jag måste gå upp typ vid 6 för att hinna med tåget i tid till loppisen. Nåja! Hellre det än att missa en natt till med Isse <3

Jag vill faktiskt tipsa om en blogg jag hittade (var på förstasidan på blogg.s) soom verkar väldigt bra. Dels för att han gillar "liftarens guide till galaxen"!

Nu ska jag leta upp en film och bara slappa!

Jobbjobbjobb

Jobbajobbajobba.
Mycket att göra idag. Skönt som fan. Hatar när det inte finns något att göra. Då blir man fast med att typ putsa bestick och liknande göror. Imorgon börjar jag också klockan 9. På tisdag också. Och hoppashoppashoppas på onsdag med. Annars är jag ganska körd.

Nu ska jag äta choklad.

Jobb(igt)

Har precis kommit hem från jobbet. Trött som attan och jävligt mycket cry.

Depeche Mode spelar om 15 minuter...

Vill dit

Depeche Mode spelar om 11,5 timmar. Jag vill dit så jävla mycket. Jag vill bara gråta. Vill få se dem en gång till. Vem vet vad som händer, de kanske aldrig mer kommer spela live. De kanske splittras. gör de fler album? Hur kommer det gå om någon av dem dör (Dave har ju varit jävligt nära minst 2 gånger)?

Jag vill gråta.
Hur lång tid tar det att köra till Arvika..?

Arvika

Det blir ingen arvikafestival för mig tyvärr. Insåg att det blev för jävla dyrt att ta sig dit. Tråkigt men sant. Ser inom mig hur jag står allra längst fram på Depeche Mode och gråter som ett spädbarn och Martin Gore sjunger till mig. Jävla nörd jag är. Nåja. Jag har sett dem en gång i alla fall. Jag får väl nöja mig med det även om jag aldrig kommer till att vara riktigt nöjd med mitt beslut. Älskar dem så mycket, skulle vilja se dem en gång till.

DEPECHE MODE

FAN VAD UNDERBARA DE ÄR!
Jag var bara allmänt lycklig fram till Martin Gore började sjunga Home. Sen grät jag floder. Min favoritlåt. Jag trodde inte att den skulle komma med, men alltså... Jag fattar inte. Jag kan inte smälta det. Jag fattar inte att jag var där igår och jag fattar inte att jag inte är där fortfarande. Jag älskar dem så mycket. Så otroligt jävla töntigt mycket. Vill se dem igen och igen och igen. Jag älskar dem så mycket.



*gråta*

RSS 2.0