NERVA

Förbannat jävla nervös för att missa konserten på något vis.

Kommer ha mardrömmar inatt.

DM!!!!

I ÖVERMORGON ÄR DET DEPECHE MODE!!!!!

Jag vill ha backstagepass... *gråta på riktigt*

Tiptop!

Jag läser aldrig bloggar (förutom mina vänner). Jag hatar Kisse och jag hatar Blondinbella. De är totalt blåsta. Men det finns faktiskt en blogg jag läser. Det är en intressant blogg med söta pryltips, coola kläder och sjukt grymma naglar. Denna blogg heter Foki.blogg.se. Idag har hon en tävling som jag jättegärna skulle vilja vinna. Det är tack vare Foki som jag har börjat intressera mig för att fixa mina naglar. I tävlingen hon har på http://foki.blogg.se/2009/june/tavlingsdags.html kan man nämligen vinna ETT HELT JÄVLA NAGELKIT <3

I like Foki ;)

Michael Jackson

Vår tid största pop-personlighet är död. Jag kommer aldrig riktigt kunna fatta att han inte kommer kunna skapa fler underverk. Han var och är fortfarande den som gjort några av de bästa låtarna i världshistorien. Jag brukar säga att man rör inte en låt av Michael Jackson. Den är och förblir hans egen och kan man inte göra den bättre ska man inte göra den alls. Kvittar om det är på amatörnivå eller professionell nivå. Michael Jackson är en Gud. Han lämnar efter sig så många fans som aldrig kommer släppa honom. Alla skandaler är som bortblåsta nu. Han är och var en Gud, och kommer alltid förbli det.
Han var och är en av de bästa i världen.



Rest In Peace

Jag kommer aldrig att glömma dig.

DM

Snart dör jag av längtan!
Dessutom har Jessica väckt väldigt många förhoppningar och fantasier till liv.... Hon ska nämligen kolla om hennes boss har nån kontakt till DEPECHE MODE så jag kanske kan få stå typ jättenära, fotografera dem, gå backstage eller whatever!! Vad som hels duger, Martin Gores mössa skulle jag i princip dö för! Haha!

Hoppashoppashoppas <3

HTG

Två dagars Hem till gården är avklarat. Nu ska jag se resten.
Tur att jag fick ledigt idag och imorrn, annars hade jag aldrig hunnit ikapp och det är SJUKT JÄVLA VIKTIGT att se HTG!

Iskaffe 4-lajf <3

Slödag

Idag åkte jag hem från jobbet ungefär en timme tidigare, mådde inte alls bra och var yr och konstig. Tror min kropp säger ifrån att den måste kämpa mot förkylningen som jag har haft i en vecka nu. Marie-Louise (chefen) skickade ett sms sen och sade att jag kunde ta ledigt imorrn och på fredag så att jag är helt frisk och kry på lördag när det är ett event vid glimmingehus. Då blir det hela dagen springa hit och springa dig och "var det bra så?".

Nu har jag faktiskt damsugat åt mamma och pappa så de slipper göra det, undrar om de märker något när de kommer hem? Hihi!

Innan dess tog jag och Allis ut valparna för första gången! Det är alltid lika roligt och spännande! Och såklart ska Kovo vara med, även om han tycker att de små krypen är konstiga och lita räliga.

Nu ska jag äta choklad och titta på två veckors Hem till gården (=Ca 10 timmar)!!

RensarN^

När jag kom hem från jobbet rensade jag och mamma i rabatten med sparris och jordgubbar. Pappa var en stor och stark karl och tog bort de leskiga tistlarna. Imorgon när jag kommer hem från jobbet blir det till att rensa resten av skiten. Sen blir det till att luckra upp jorden och ge den lite näring! Gud så fina jordgubbar och sparris vi ska få!

Nu ska jag soooooooooova

PARTY

Jag har precis kommit hem från jobbet där jag har slitit i 6 timmar och jag är PÅ TOPP!! Jag är pigg och glad, städar och fixar och lyssnar på fet remix-musik i mina feta högtalare! Jag är rädd för att säcka ihop om jag sitter ner för länge så nu ska jag fixa och dona mer i rummet!

PARTY NU

Grattis!

Grattis till min kära mamma! Nu är hon iväg och partajar någonstans!

veckan som har gått har varit lat, kränging och mycket mycket trevlig. Det började med att jag och Isse tog hojen upp till Kalmar där vi hälsade på en av Isses gamla vänner. Efter det drog vi till Oskarshamn och umgicks med Istvans kompis Istvan! Och hans flickvän Audrienne (hur man nu stavar) och hennes lillasyster som hälsade på från ungern. Mycket trevliga människor! Istvan har en massa ödlor och grejer som jag blev så sjukt förälskad i! Han hade dessutom bebisar till salu och om två-tre månader är de färdiga att säljas! Den jag har paxat ser ut ungefär såhär just nu (kan ändras med tiden):



Men vi får se, vill dock jättegärna ha den!

Midsommar spenderades med Isse, Reka och Mats och mycket mycket mycket mat och gott!

Det finns ett spöke i min vägg tror jag. Ett dunkande ljud som jag aldrig har hört innan. Skitläskigt.

Nu ska jag deppa för att jag inte kan åka till Lög och Lykkan och leka med mitt asfeta, ascoola, asbra ljudsystem <3


Iväg nånstans!

Jobbade både igår och idag, sjukt ont överallt, men jag trivs med mitt jobb i allla fall! Nu sitter jag och väntar på att det ska bli dags att dra iväg till bussen. där bär det av till Kristianstad och sedan vidare mot Sölvesborg. Där ska vi hem till Isses mamma och äta och sova gott. Kanske åka lite mc också!

Imorgon bär det av nånstans långt åt helvete. Typ Kalmar eller vad det var. Ska hälsa på tre av Isses gamla kompisar. Ska bli trevligt hoppas jag på, jag slipper jobba och får vara med min lovz i alla fall!

Sist men inte minst vill jag tacka för alla fina presenter, pengar och grejer på studenten! Jag älskar allt, blommor i hela huset (luktar underbart) och jättefina skålar och vaser! Ska spendera pengarna väl (bland annat på ett objektiv!)

PUSSSSSSSSSSSSSSS(Y)

Studenten!

Studenten var toppen, trots det dåliga vädret!
Jag skiter i vilket.
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEEENTEEEN!
FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Pissväder

Sånt jävla skit. När man är taggad som fan och har laddat upp med cider så öser det ner och man blir kall, blöt och trött. Fyfan. Är det samma väder på studenten så gråter jag.
Men iaf. Trots att det var kasst väder hade jag riktigt trevligt med alla mina vänner och jag ångrar inte en sekund att jag åkte iväg tidigt i morse i alla fall!

Imorgon ska jag på nåt jävla informationsmöte på körskolan om dethär "don't drink and drive" skitet som man tydligen måste gå på. 500 spänn som ryker där ja. Fast jag får väl skylla mig själv. Hade jag bara satsat lite bättre på körningen innan så hade jag kanske haft körtkort vid dethär laget... Fan för mig.

Efter det blir det i alla fall en tur till Isse i blekinge! Hoppas bennmig att du har fixat mer värme till husvagnen nu, annars...

<3 LAAAAAVVVZZZ

Sadface/Happyface


Haha, satte nyss ihop denna!
Tyckte den var klockren!

Lördag

I princip hela lördagen har spenderats hos farmor och farfar och det har varit lika mysigt som det alltid är! Vi åt god mat, gick en promenad, åt fika och rensade bland farmors läppstift! Helt underbart, älskar er så mycket!

Här kommer två bilder från hur jag såg ut på supén i torsdags.


I'm hot, you're not!


Fredag!

Äntligen fredag, fast även idag gick jag upp ganska "tidigt". Åkte först in till Lund för att hämta min nya, fina, perfekt sittande BH på Change! Tiptop! När jag kom till Ystad skulle jag rensa skåpet på grejer, lämna två böcker på biblioteket och hämta bilderna som låg i fotosalen. Kände mig lite stressad ett tag där.

Fick reda på att jag slipper jobba på söndag vilket är ganska skönt, kände mig lite stressad för allt som ska göras i nästa vecka.

Nu är det FREDAG och jag ska äta choklad, dricka coca och kolla på film medan alla andra är på balen!

Ps. Min tatuering är fetast!

Supé

Nu är jag hemma från supén på skolan och det var faktiskt mycket trevligt! Dock tröttnade jag lite på "discot" ganska snabbt och bestämde mig för att satsa hemåt. Tur är väl det för jag är sjukt sömnig nu och ska bara trötta ut mig lite till genom att titta på tv, sen ska jag ringa Isse och sen ska jag bums i säng.

Tack för en trevlig kväll, både vänner och lärare!

FÖR JAG SKA TA STUDEEEEENTEN!

Stockholm

Mamma, pappa, Allis och Elin Öberg är på väg till stockholm nu. Dom är väl framme snart. Hoppas dom har jätteroligt!
Nu ska jag färga mitt hår!
PUSS


Tattoo for life <3



Såhär blev min nya, gjord hos Jake såklart!
Nu fattas bara färgen!

Klippas

Idag blir det klippning och imorrn blir det tatuering!
Jag kommer bli så fin!


GAH

Nya twilight!
Kommer tyvärr nog inte förrän nästa sommar...
Men längta kan man ju!
http://www.youtube.com/watch?v=X7Kut8sX1P0

Hade en mycket trevlig dag idag. Började med fika och meddelande om två Mvg! I både psykologi och religion! Eva sade att hon var mycket stolt över mig, framför allt inom psykologin. Hon tyckte det jag gjorde var fruktansvärt modigt. Jag blev faktiskt ganska rörd när hon pratade med mig. Hon är nog en av de få lärare som jag kommer minnas och sakna.

Följande 5-6 timmar spenderades med Kusse i malmö. Mycket trevligt måste jag säga och jag hittade ett par sjukt söta 50-talsshorts! Bild kommer senare.

Imorgon ska jag klippa mig och jag längtar massvis. Efter det ska jag ta bilder åt min moster på deras hus för det ska säljas. Blir en trevlig dag imorgon tror jag. Förutom JANS JÄVLA FITTPROV!

Natti nu!

RSS 2.0