Valpar!

Dom luktar så underbart!
Ni förstår bara inte!

4!

Det slutade på fyra stycken valpar! Svart hane som får heta Loi. En röd hane som får heta Larsson (haha). Två svarta flickor, varav den ena heter Lillemor och den andra heter faktiskt Lykke! Gissa vilken jag döpte, haha.

Har precis kommit hem från jobbet, har fruktansvärt ont i fötterna. Dock så är jag inte lika slut i huvudet vilket är riktigt skön. Gillade tjejen som var där idag, Moa, synd bara att hon bor i Stockholm och inte ska jobba på Glimmingehus i sommar. Typiskt.

Nu ska jag slappa!

2

Zäta har änsålänge fött två små valpar. En ruby och en black and tan, båda pojkar. Jag hoppas självklart på att det kommer i alla fall en till. Vill ha många mysiga små sööööööta!

Zäta

Sitter och väntar på att Zäta ska föda. Har dock väntat hela dagen, börjar bli lite drygt.
Men det är som vanligtsjukt spännande och vi har slagit vad om hur många valpar det kommer bli. Jag har satt mitt på 4 stycken. Hoppas jag vinner! Fast det hade varit roligt med fler...

Kom igen nu!

En kväll i staden sömnig

Grattis Loliver, trevlig "fest"!
Sjukt trevlig kväll ändå.
Tack!

GAH

Jag klarar inte av när folk härmas!

Utställning och torsdag

Torsdagen började med buss till Lund! Där blev det novalund med systra och en ny, überskön, fin bh! 65F hamnade storleken på faktiskt, läskigt nog. En storlek mindre/större än syrran som har 60G. Sjukt. I alla fall så lånade jag en klänning av henne att ha på supén och jag åt god mat hos henne och Jocke innan jag åkte hem.

I onsdags fixades utställningen (undrar om det blev klart... åkte nämligen hem tidigare, fniss). Bilderna tänkte jag faktiskt lägga upp här, men det finns givetvis många fler bilder från de andra personerna i skolan.
Kom och titta på det!

Lykkan

Lykkan

Isse

Valpen

Peppar

Enjoy!


Jan

Är den mest idiotiska och opedagogiska läraren jag nånsin har träffat.
Fy fan.

Sitter i alla fall och väntar på att få redovisa mitt arbete i psykologi. Hoppas att allt går bra, men det ska det nog göra. Hoppas både jag och Lykkan får MVG! Det förtjänar vi!

25/5

Idag är det 6 år sedan Fredde dog och jag saknar honom lika mycket som jag alltid har gjort. Han var min förebild och jag minns att jag tyckte han var den coolaste människan jag nånsin känt när jag var liten.
Hoppas du har det bra, var du än finns.
Hälsa gärna på mig i mina drömmar igen, tycker om när du gör det <3

För övrigt har dagen varit lagom skit ungefär. Bråkat med lillsyrran som fan så att det blir sjukt dålig stämning. Min hål i örat har av nån jävla anledning valt att börja vara och äckla sig. Det värsta av allt är dock att jag glömde spela in Snesteg och Solsting till pappa... Det enda han ber mig om på flera år typ, och jag glömmer det... ska köpa den på dvd till honom, ville att han skulle få se den.

Isse vurpade med hojen igår, lyckligtvis klarade han sig bra. Utan skinnstället hade han dock varit köttslamsor nu. Synd på hojen bara, som tydligen ser ut som skit.

Nu ska jag begrava mig i sängen.
Hej då.

Tatuering...

Jag börjar bli riktigt jävla nervös... Det är mindre än två veckor dit och jag kan redan höra ljudet av den underbara maskinen!

Jävlar vad nervös jag är.

Kändis?

Jag vill bli känd genom min blogg och få en massa fina prylar bara för att jag visar dem på min blogg................................

Cry.

Länge sedan

Det var längesen jag skrev nu faktiskt. Har väl inte orkat som vanligt. Men jag ska i alla fall berätta hur min vecka har varit!

I söndags jobbade jag för första gången på mitt sommarjobb. Dom är jättetrevliga allihopa och det är inga svåra eller jobbiga grejer att lära sig så det är helt fantastiskt! Jag tror inte att jag hade kunnat få ett bättre sommarjobb! (Jo, om det var i Göteborg såklart!). Stort tack till Kattis som nämnde det till mig! Det är ett jättefint ställe (dyrt också, haha!) och jag tjänade nog minst 600 spänn och dom har jag redan handlat upp! Jag ska in och jobba på söndag igen.

I måndags hände inte så mycket. Jag skolkade/sjukanmälde mig för jag var faktiskt krasslig men jag orkade inte heller åka in till skolan för en timmes onödig lektion.

I tisdags var min förkylning mycket bättre och jag skulle åka med mamma till Ystad, till skolan. Jag var jätteledsen för jag hade inga skor att ha på mig och jag hatar mina fötter för att de ska svettas hela tiden. Därför ville jag bara gråta. Men i Tomelilla skulle mamma göra något så jag gick i en skoaffär sålänge. Där hittade jag de snyggaste skor jag ägt på länge så jag köpte dom! Helt i läder (vilket jag måste ha i sandaler) och 600 spänn! Sjukt att jag köpte dom, men nu är jag glad för det i alla fall!

I onsdags trodde jag att jag skulle dö. Jag kunde knappt andas och mådde piss. På kvällen fick jag till och med feber.

Idag är det bättre men långt ifrån bra. Jag har inte gjort särkilt mycket, jag har kollat på en film, duschat och ätit (som vanligt)! Jag skulle egentligen jobba imorrn och ta emot en massa danskar men eftersom jag är sjukling får det bli jobb på söndag istället. Tråkigt men sant.

Nu ska jag äta mer!

Igår

Det blev bestämt ungefär klockan 12 på dagen att jag, Lykkan och Sofie skulle ut! Tanken vara tt vi skulle till en gay-klubb och prova på något vi aldrig gjort förr men eftersom klubben tydligen inte finns i Malmö (efter många om och men) så blev det KB istället. Jag har aldrig varit där förut (nä jag går inte ut ofta) men det var faktiskt ett mycket trevligt ställe! Lite poppigt för min smak kanske, men mycket mysigt ställe ändå! Kul hade jag i alla fall och det tack var Lykkan, Sofie och kebabrullen!

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att jobba hårdare med min blogg, nu när jag slutar skolan. Då borde jag få mer tid till onödiga saker så det ska nog ordna sig! Men just nu måste jag egentligen plugga. Ska färdigställa den skriftliga delen i projektarbetet men den får det faktiskt vara! Jag orkar inte och skjuter upp resten till nästa helg som blir en långhelg! Är ledig torsdagen, fredagen och kanske onsdagen med! Så då blir det plugg och inget slappande! Kanske en ridtur med, hästtjej som jag har blivit!

Plugg nu, film snart.

I skolan nr2

I skolan föra alla andra som vanligt. Skånetrafiken borde verkligen se över sina tider. det går 2 bussar och 1 tåg "hem" till mig. Men alla går vid 2, 4, 6 typ. Okej nu har tågen börjat gå varje timme efter klockan 2 men det är bara denna terminen. Innan var det ett helvete.

Jag är faktiskt ganska fin idag, har min nya blus/skjorta på mig och en jeanskjol. Ska snart ha mediekommunikation och jag längtar inte. Längtar efter pausen dock för så ska jag ha bulle! Och min coca cola zero står här bredvid mig dessutom! Nom nom!

Nu ska jag göra något annat. Typ spana in Fokis blogg.
Jag är så jävla nördig.

Jag älskar dig, Isse <3

I skolan

Jag är redan i skolan och jag börjar om 1 timme och 10 minuter. Yay. Jag hatar att vara inne i skolan såhär tidigt, men det går inga andra bussar. Tyvärr. Nåja, jag får i alla fall tid att skriva i min blogg. Inte för att så många bryr sig men ändå!

Igår var i alla fall en trevlig dag, förutom att jag var hemma hela dagen och inte pluggade ett skit. Jag red!! På MIN hest! Det var helt underbart och jag har inte ridit på ett år och innan dess hur många år som helst! Traven gick minsann också hur bra som hels, jag har inte glömt hur man gör, haha! Jag ville bara rida fortare och fortare! Men galoppen väntar jag med, har aldrig galloperat på en större häst. Men det kommer! Jag vill också nämna att jag var sjukt sexig i för stora ridbrallor och ful ägg-hjälm!

Nu blir det nog inget mer rida förrän till helgen och kanske inget då heller eftersom Isse vill ha upp mig till Götet. Men vi får se!

Rida mer ska jag göra i alla fall, jag ska bli en sån hest-tjej som kommer till skolan i ridbyxor "för att de är så sköna" och snacka hestar hela dagen och om hur duktig jag är på att rida och att jag har grönt kort och att min hest faktiskt kan hoppa 1, 30! Und so weiter!

PUSSPÅFIDDIZ

Klar!

Äntligen är jag klar med psykologin! Jag har ingen aning om hon vill ha det så som jag har skrivit det men jag har i alla fall 7 sidor så hon kan inte klaga på att det är för kort åtminstone! En bra grej är att jag nästan är klar med den skriftliga delen av projektarbetet också. Det enda som fattas är projektplanen och idéskissen som jag verkligen hoppas att Annika har kvar.

Det som har hänt idag är att min HEST har kommit hem igen! Han kom överens med den andra hesten jättesnabbt och de är redan bästa vänner och kliar varandra på ryggen! Underbart!

En annan sak som är sjukt kul är att jag och Lykkan skickar ungefär 10 mms och sms om dagen till varandra och jag är så beroende av henne nu! Haha!

Nu ska jag i alla fall fortsätta med att göra ingenting och äta lite choklad. Imorgon ska jag på jobbintervju!
PUSS på you know what ;)

Hallå?

Vad hände med alla mina besökare?

Nåja, idag är det plugga som gäller. Inte för att jag tror att jag kommer till att komma någon vart idag heller, men vi får väl se hur det går. Hoppas på att bli klar med psykologin snart. Är jävligt osäker på vad det är som hon vill ha, menmen.

Senare ska jag, mamma, pappa och cornelius åka till cruisingen. Hoppas på att träffa ett par stycken jag känner, men det lär jag göra. Jag kanske till och med tar med kameran för en gångs skull!

Tillbaka till det tråkiga nu. Vi hörs!

Ny Mobil!

Min mobil är sjukt fin!
Jag älskar den!

Yay!

Klockan är 22.30

Klockan är halv elva och jag känner mig så dålig och har så dåligt samvete över att jag inte har pluggat ordentligt. Jag låser mig hela tiden och kan sitta och glo i 10 minuter utan att tänka på det. Jag HATAR det! Kan inte någon göra allt mitt skit åt mig? Blir deppig.

Nu ska jag i alla fall sova även om jag vill plugga mer. Jag antar att man inte får så mycket gjort halv 11 på kvällen ändå så... I alla fall inte jag.

Slänger upp en sleten pluggbild på mig själv här också.
Ha kul.



Zzz...zz..zz.zzzzzz.....!

Plugg hela tiden

Jag har varit ledig hela dagen och hur mycket har jag lyckats göra i mina arbeten? Jo, cirka 10 meningar. Jag är så sjukt jävla okoncentrerad och tänker på allt jag måste göra samtidigt så jag får aldrig klart en enda tanke. Jag har till ocks med suttit med detta inlägget i ungefär 15 minuter för att jag fastnar i en tanke.

Jag vill spy på plugg just nu.

Nu måste jag plugga.

Plugg

Plugg, plugg, plugg, hela tiden plugg och jag kommer ingen vart!
Jag vill inte mer!!

RSS 2.0