Helt sjukt!

Jag skulle vilja veta vilka mina läsare är, för ibland har jag runt 30 stycken och det är INTE normalt för att vara min blogg! Askul att ha så många läsare, skulle vara roligt att veta vilka ni är så kom igen, skrivskrivskriv! Snart kanske jag blir lika känd som Kisse (YAAAY!!!). Jag ääääääälskar Kisse.

...Ungefär lika mycket som en hög med koskit!

Btw...

Jag är åter igen med i en tävling på Fokis.se. Denna gången kan man vinna ett halssmycke med ett namn på från bettiesgalleria.com! Jag skulle vilja ha ett i silver men har inte riktigt bestämt mig om jag skulle milja ha mitt eget namn eller någon annans..! Det ni!

Tiptop!

Idag var det skolaskolaskola och jobbjobbjobb! Lite jobbigt var det allt att komma ur sängen i morse också efter ett par cider igår kväll! En riktigt trevlig kväll hade vi dock, men vi saknade såklart Jan-banan... Isse var också med och tyckte faktiskt att jag hade trevliga nya vänner. Idag hämtade min Lovz mig på jobbet så man slipper åka läskig spårvagn hem!

I alla fall såg jag ut såhär igår:

 

Ursäkta dum-posen men det är enda sättet man kan ta en rejäl "titta-på-mig-bild"!

Nu ska jag snart sova!


Tatuering 2!

DEN VAR JÄTTEFIN!! Det var på Elin som bebis! Nästa antar jag kommer vara jag och Allis!

Puss på pappa! <3

Tatuering

Idag var egentligen dagen då jag skulle tatuera mig igen. Dock så var dagen idag obiligatorisk och jag var tvungen att lämna in min tentamen. Suger bajs. Dock så tog pappa min tid och jag är fruktansvärt nyfiken på vad han har gjort, ingen vill nämligen berätta det för mig!! Jag väntar med spänning!

Nu kommer snart Isse hem och ska äta min supergoda köttgryta ala Fanny, sen ska vi in till stan och ta en öl eller två med mina klasskompisar!

Uddevalla

Några timmar i Uddevalla kan göra att man får riktigt mycket hemlängtan. Varför? Jo, för att min lilla mams var där. Saknar speciellt fredagkvällarna när hela familjen sitter framför tvn och sjunger till "så ska det låta" eller tanzen till "let's dance". Jag saknar dessutom Colan fruktansvärt mycket. Inget är detsamma utan hennes glada nuna och hennes utåtstående ögon <3

Plugg

Tentaplugg idag! Veronica, vi äger!

Är dock långt ifrån klar, men imorrn blir det en jävla massa pluggande också. Ska först och främst koncentrera mig på att få ihop allt jag har skrivit idag till en sammanhängande text, sen blir det att försöka ge sig på de jävla gubbarna och jämföra lite... "lite".

 

Veronica

 

Såhär ser det ut när vi pluggar. Ordning och reda ska det vara!

 

Mer plugg imorrn. Stressa, stressa!!


Hem!

Jag vet att många av mina vänner saknar mig och jag saknar er med! Jag LOVAR att jag snart kommer hem för att försöka träffa er alla! Antingen det eller så får Lögiz leka busschafför och så får vi trycka in alla slynorna i vår lilla lägenhet! Jag måste få träffa er snart och hitta på något riktigt skoj! Vad sägs om liseberg?

JAG SAKNAR ER, MASSA PUSSAR!

Tävling...

Återigen är det en tävling som man hoppas vinna! Denna gången kan man vinna ett smycke från cocoo.se och tävlingen finns hos fokis.se! ... återigen som vanligt!

Smycket som jag vill ha ser ut såhär:


Man vill bara äta den!!
(Art. nr: 12604)

05.05

Dags att gå till jobbet... zzzzzzz

Tentamen

Varför kan jag inte vara lika smart och duktig som de andra i min kurs? Känner mig så jävla dum när jag inte fattar ett skit och alla andra ställer smarta frågor och använder konstiga ord... Jag kan ju inte koncentrera mig på tentan för jag måste hela tiden kolla upp nya ord som jag inte fattar och jag har inte en jävla aning om vad dehär jävla gubbarna står för.

 

Hatahatahatahatahata...

 


Hemmavid

Det går inte en dag att jag inte tänker på vad som händer nere i Skåneland. Tänker på om farmor och farfar spela kort idag eller när mormor har sin nästa spelning. Går Elin i skolan idag och vilken kompis tjatat Allis om att få åka hem till? Sitter mamma och pappa och löser korsord utan mig?

 

Vet Skåne ens om att jag inte är där?

 


Helvetes-dagen

Dagen började med att Lykkan och jag åt frukost och pratade lite och det var sjukligt mysigt! Jag hoppas du var nöjd med Håkan och hela vistelsen här!

Sen kom helvetet... Tog en titt på tentan och insåg att jag verkligen inte fattade någonting. Har en bok som måste läsas till på tisdag och ett grupparbete som måste göras också! Jag vill bara gråta och hoppas av kursen...

Är det någon som vet om CSN tar tillbaka bidraget man fått om man inte klarar kursen?

Stressig dag

Isse har redan stuckit iväg till jobbet och jag sitter och väntar på att det ska bli tid att sticka till skolan. Lykkan sitter redan på tåget på väg hit (hoppas jag!) och Isse har bokat en biljett hem till Blekinge ikväll. Jag har inte läst vad jag skulle till idag tyvärr, men jag är så jävla slut i hjärnan. Hela dagen kommer nämligen vara lite stressig.

10.00 Lykkan anländer till Gbg
10.15 Jag börjar min föreläsning
12.00 Lykke möter mig vid skolan och vi ska luncha (fastän jag skulle behöva gå igenom grupparbetet med de andra. Men jag skulle inte hinna i vilket fall som.
14.00 Jag börjar jobba
20.00 Håkan Hellström börjar spela på Liseberg
20.15 Jag slutar jobba och springer till Liseberg
22.00 Håkanbråkan slutar spela och jag och Lykkan ska se om vi kan hålla oss vakna tillräckligt för att ta en cider eller två.

Så... Nu ska jag bli klar.

Ibland

Kan jag också vara lite het!


The bitch pose!


The cool pose!


Och ibland saknar jag mitt "andra" hår...

YAY

Jag fick faktiskt en nyhet igår som är fruktansvärt trevlig i min ensamhet! Jag har fått uppkörningstid och teoritid! Helt sinnessjukt! Jag kan inte fatta att jag ska köra upp snart. Måste dock plugga stenhårt på teorin, skulle vara jävligt surt att kugga på just den biten.

Något som inte är lika roligt är att jag saknar Colan något fruktansvärt... Eller ja, egentligen hade jag velat ha hela Skåne här hos mig men det vet jag att det inte går så då får det räcka med Colan. Min lilla älsklingspluttis...


Klippklipp!

*schnippschnipp*
Skåååååne

Jag älskar skåne och Bo Ohlsson och landet och leriga åkrar och fyr i spisen och ALLT!

Jag vill stanna här för evigt, jag vill att Isse ska flytta ner hit så vi kan bo tillsammans i underbara skåne!


Dagar

Oändligt pluggande som inte leder någonvart. Fyfan vad jag hatar när jag inte fattar något. Så jävla svårt. Och det blir ju inte bättre av att jag tappar koncentrationen när jag läser texterna heller, bara för att jag försöker räkna ut ett par dagar jag kan åka hem på. Vill hemhemhem och hälsa på och få hjälp av min egen privata lärare - Mamsen <3

Kväll

Dagen slutade ändå hyffsad. Trots en jobbig start. Hemsk morgon med hemlängtan. Jobbig ord-tjatande lektion på 4 timmar. Fika med nya vänner (ni anar inte hur mycket det betyder) Och nu är det Idol med ett glas White Russian i handen.

Jag älskar er <3

Usch

Lite jobbigt är det allt. Att flytta hemifrån, alltså.

Blä

Så sjukligt jävla tråkigt att sitta här och glo ensam... Hatar när Isse åker iväg, blir så tråkigt att inte ha någon att prata med... Har ju inte någon kompis i Gbg än heller. Och plugget är svårt. Många konstiga ord som jag aldrig har hört förr och böckerna är så "djupa" och "filosofiska". BLÄ!

Nu ska jag göra ett "chokladbad" till mig själv och ligga där och läsa boken.

RSS 2.0