Mycket märkligt...

Det finns aldrig pengar när det gäller mig men alltid när det gäller något annat. Ibland undrar man vad folk prioriterar...

Sen är det också jävligt märkligt att alla inom hotell- & restaurangbranschen är snåla idoter.

RAKA

Moahaha, raka av skiten säger jag bara!


Dessutom har jag börjat på karaten igen! Och det är skitkul!

Hmm?

Mitt liv känns ganska ointressant just nu... Jag sover länge, är vaken länge, äter, går ut med Colan, tittar på tv, surfar, äter, äter, äter. Fast jag var rätt duktig som sprang lite igår!

Längtar till på fredag och lördag så jag har något att göra!

Tillökning!

Jadå, tillökning i skohyllan! Vad säger ni om 3 par skor för ca 20 kr stycket? Jag älskar loppis! Tack till Lögizen och hennes mor för trevligt sällskap och god mat!

Idag rings det lite samtal och jag hoppas på att Corre kommer hit. Saknar henne!

På fredag och lördag blir det bykrogen, blir spännande!

Nu blir det... Inget?

En torsdag

Denna dagen har spenderats med kusin Sebastian. Det blev fotografering på schemat, mina favoritbilder;Supernöjda, både jag och Sebastian!

Branterögen

Fan vilket härligt gäng! Synd att det slutar imorrn bara...

Kvällen har spenderats med alla mostrar, mamma, pappa, morfar och Oliver. Man får ju inte missa det okända! Nästa måndag blir det jag som lagar maten minsann, alla blev nämligen så sugna på det jag hade ätit idag.

Nu ska jag dega framför datorn och sen blir det dega framför tvn!
Jag har i alla fall varit duktig och diskat idag...

Sorry!

Förlåt för att jag är så seg med bloggen. Jag har gjort så mycket den senaste veckan bara. Jobb, promenader, träffat mostrar och kusiner, filmmys med kusiner och Pablo, fest med arbetskamrater och mysket mer!
Mycket att tänka på med, saker som inte kan försvinna ur mitt huvud utan är närvarande varenda dag, varenda minut, varenda sekund! Men jag gillar det mesta just nu! Lite svårt med pengar men jag har så jag klarar mig just nu i alla fall...

En väldigt rolig nyhet är att jag ska åka till Argentina!
Världens bästa föräldrar som bjuder på resan <3

Nu är det snart jobb!

RSS 2.0