Siesta

Alla verkar ha så kul på siesta och nästan alla jag känner är där... Jag vill också vara på siesta.


Hm..

Jag har varit ledig i 5 jääävla dagar och har det varit fint väder? NEJ! Visst, lite sol igår och i förrgår men det blåste ju som fan. Nu när jag ska jobba igen, hur ser vädret ut då? Jo, det ska jag berätta för er; SOLIGT, VINDSTILLA OCH INTE ETT ENDA JÄVLA MOLN PÅ HIMMELN!!


Bebisarna <3


Faaaantastiskt!

Jobbat rätt mycket på senaste, i princip två veckor i rad, men nu är jag äntligen ledig lite! Fredagen börjades med 6,5 timmar bädda sängar och städa stugor och avslutades med ost och kex med familjen!

Lördagen var helt otroligt bra. Började dagen med att gå upp cirka klockan 9 för att göra mig iordning för simrishamn. Där blev det in på systemet för att köpa en jag-har-saknat-dig-och-jag-vill-att-du-ska-bli-lika-packad-som-jag-ikväll-present till Jasse! Hon blev glad, tur för henne! <3

Sedan bar det av till Jake och jag fick ett nytt tillskott i tatueringsfamiljen <3 Bild kommer!

Jag åkte hem till henne i skuran där vi började supa och fixade oss. Vi blev myycket heta, med matchande jumpsuits! Sen stack vi till hennes bror som blev full i gasen och sen åkte vi till ystad. Den tågfärden var nog det roligaste på länge! Kontrollanten hängde på på vår dåliga danska och det var fjortisfylla för hela slanten!

Sen hade vi asroligt med Pajje och Corre. Jag vet egntligen inte riktigt vad vi gjorde i så många timmar men mycket dans blev det i alla fall!

Idag kanske jag ska träffa sebastian. Längesen vi sågs! Han har till och med hunnit skaffa sig en bruten näsa!


?

I got you under my skin!


Helg och ölfestival

Wow... Jag önskar att man fick jobba såhär alltid! Fantastisk personal som man kom nära på superkort tid, rolig festival, och trevlig personalfest efteråt! Jag har nog inte haft såhär kul på länge, även om man varit sjukligt trött efter dessa dagarna. Sov hela lördagen. Tur är väl det för annars hade jag inte orkat med personalfest! Vilken gästfrihet det finns på stockeboda. Tack för allt!

Jag är väldigt trött men väldigt glad.
Saknar dock lite kärlek.


LEGENDARY

LEGENDARY!!


RSS 2.0