Mat

När man är sjukligt hungrig kan man äta i princip vad som helst. Det märkte jag idag. Jag önskade att maten som jag gjorde förra gången jag var här stod på bordet:


Potatis, palsternacka, ostfylld paprika, champinjoner och morötter.

Istället så det ut så här tillslut:


Rostad pågenlimpa med potatissallad och saltade jordnötter.

Inte helt tokigt dock. Inte när man är hungrig i alla fall!

Nu ska jag och Isse till willys och handla!

Seg

Ursäkta för att jag inte har varit så aktiv och bara har skrivit korta inlägg men jag har faktiskt annat för mig här i Göteborg! Jag har pluggat lite "skit" till min nya kurs. Hoppas att det blir intressant och inte alltför svårt. Börjar imorrn och är faktiskt jävligt nervös... Usch. Var och kollade upp lokalen idag dock, hoppas nu att det inte finns så många valmöjligheter imorrn.

Jag har också varit innte på Tugg och lagt upp lite tider för när jag ska jobba. Blev inte så många som jag hade hoppats på, men Malin sa att det antagligen finns fler pass över att ge mig. Vi får se, det löser sig.

Efter att jag hade varit där så gjorde jag misstaget att gå in på H&M. Det slutade med att jag gråtandes skildes från en assexig lackkjol och spenderade 350 spänn på en tjocktröja i en underbar färg och en kjol i fejk-skinn. Assnygg! Grr! ... saknar dock lackkjolen...

Nu ska jag snart handla. Inte kul med tanke på vädret. PISSIGT JÄVLA SKITHÖSTVÄDER!

*hungrig*

01.12

Varför går jag inte och lägger mig när jag knappt kan hålla ögonen öppna? Jo, jag har faktiskt också svaret på min fråga; För att jag väntar på att min pälskling ska komma hem i tryggt förvar och mysa med mig <3

Men det är nog lugnt. Adnan är med och han är "väschta bruschan i Black man's valley". Eller så gör han bara min man mer full.


Allt är mkt tunnare än det ser ut.

Hungrig

Sitte i Göteborg nu och funderar på att sticka och handla. Mest för att jag inte har ätit frukost men också för att... jag inta har ätit frukost..?

Jag klippte mig faktiskt igår. Tyvärr blev det inte som jag tänkt mig. Allt mitt långa, sparade hår försvann... Får göra det bästa av situationen men jag är inte särskilt glad kan jag säga.

Nu ska jag nog handla. Om jag hittar dit.

Tävling 2 igen

Denna bilden är kanske bättre? Vad tycker ni?



Tävling 2!

Jag hade också tänkt tävla med en bild på bilddagboken.se. Den går ut på att man kan vinna MASSVIS med skor. Såhär ser bilden ut som jag hade tänkt att tävla med:



Vad tycks?

Fokis.se!

Återigen så var det en tävling på "www.fokis.se"! Och självklart ska jag vara med! Denna gången kan man vinna vilken produkt man vill från gadgetgirl.se.

De saker jag skulle vilja ha är:

En mobiltelefon som jag har lagt oändligt många bud på på tradera;
http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-NK62-Mobiltelefon-med-2-st-simkort.html#

Ett jättefint duschdraperi som skulle passa prefekt till badrumsmattan jag vill köpa;
http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Duschdraperi.html#

Hello kitty-hörlurar;
http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Horlurar%2C-Skype%2C-Mobil%2C-3.5mm.html#

Yay!

Jag har hittat en sida som är skitbra. Det kostar ingenting (tror jag, hoppas jag) och man kan göra egna teman och liknande! Jag snackar alltså om mobiltelefonen, och det är bästa sidan någonsin! www.Zedge.net heter den. Man måste bli medlem men inget kostar (återigen tror jag, hoppas jag).

Bli medlem nu!

DM

Det blev Depeche Mode i malmö ist för i Gbg fanns bara sittplatser som kostade mer än feta ståplatser! Så denna gången ska jag STÅ LÄNGST FRAM OCH BÖLA SOM ETT SPÄDBARN NÄR MARTIN GORE SJUNGER "HOME"!

 Jag är redan fett taggad <3

Skola snart

Skolan börjar snart och jag packar för fullt... Jag är så nervös inför allt, fattar inte riktigt att jag ska flytta på riktigt. Jag har så mycket grejer på mitt rum som inte kommer gå att ta med. Känns dock inte som om jag behöver ta med allt, men vissa grejer kommer jag sakna att titta på. Som till exempel vattenvipan. Den får stå här tills jag hittar en plats i den i Isses redan överfulla lägenhet. Är dock stolt över honom, han har rensat ut två stora byrålådor och två små! Till mig! Duktig katt *klappa*! Har äckligt mycket kläder. Menmen! En del saker får vänta med att följa med. Som Colan till exempel. Hon får följa med när jag har kommit in i mina rutiner och så. Ska bli så mysigt att ha henne för mig själv! Och det tror jag att hon också tycker.

Nu ska jag lägga mig på spikmattan <3

Fi**a...

Så jälva stressad för skola och kurslitteratur och allt jävla mög som jag inte har koll på... Hur kommer jag ens upp till gbg?

Bo Ohlsson!

Boan är min favoritaffär, hur många gånger jag än har varit där! Det finns alltid något att köpa! Till exempel en Hello Kitte-bento! *kär*... Jag köpte dock inte den, kändes onödigt eftersom man inte kan ha den i micron. Jag köpte i alla fall en massa skit (bra grejer) som jag behöver. Jag köpte tops, sminkborttagningsservetter, sele till Colan, godis till Colan, kollegieblock, hårspray, kalender, kylskåpslappar och en jetefin t-shirt! Bilder kommer imorgon.

Nu ska jag försöka hålla ögonen öppna en timme till iaf, för jag vill inte sova. Det betyder att jag ska till sketna Glimmingehus och jobba onödiga 3 timmar ungefär. Menmen. Vi får väl se, överlever nog. SLUTAR JU DÄR NU, WOHOO!

Depeche Mode (som vanligt)

Jag har precis hittat någon som är mer fan än vad jag är!
Haha, så jävla coolt!



Dessutom så ska faktiskt Depeche Mode spela i Januari igen! Biljetterna släpps den 24 Augusti klockan 9.00 och jag ska sitta redo vid datorn! Jag ska beställa tre biljetter; en till mig, en till Isse och en till Lykkan! Jag är så jävla spänd redan! Älskar dem så mycket, vill fylla hela min arm med tributes till DM! <3

Klockan!

Dels så känner jag mig lite stressad faktiskt. Jag ska nämligen laga mat så att det är klart till 12 när Isse kommer hem för lunch. Sen ska jag iväg och försöka hitta huset där jag kan betala min studentkårsavgift. Det blir nog inte det roligaste. Vet inte hur mycket det kommer kosta heller. Sen börjar jag jobba 14.00 så då måste jag vara tillbaka på nordstan! Alltså har jag två timmar på mig att äta, åka till stan, leta upp ett ställe som jag inte vet var det ligger, åka tillbaka till nordstan, byta om och vara på plats på jobbet... STRESS.

Dels så ville jag säga att jag har köpt världens snyggaste klocka! Det köpte jag på ur&penn och den har coola döskallar på sig! Bild kommer senare. Nu ska jag hitta någor litet att äta.

JobbarN^!

Jag har fått jooooooobb! Eller ja, har inte skrivit på något ännu, men jag ska jobba imorrn också så det verkar lovande! Jättetrevliga männiksor med bra humor och musiksmak! Ser fram emot mer tid där! Jobbar från 14-20 imorrn, hoppas det går bra det med.

Nu ska jag gå och förbereda maten till Isse och mig. Grillade grönsaker med sjömansbiff! Nomnomnom!

Lägenheten

Så många timmar jag har suttit i denhär lägenheten och väntat på att Isse ska komma hem från jobbet... Inte alls kul att bara vänta. Har dock sett den nya "x-men"filmen. Dvs origins, Wolverine. Den var riktigt bra, men jag hade hoppats på mer x-men-power så att säga! Jag har också kollat på yes-man en gång till. Den är sjukligt kul. Dessutom har jag googlat lite på stället som vill att jag ska provjobba imorgon. Tänkte att det kanske kunde vara bra att veta lite mer om dem innan man kommer dit och det verkar faktiskt vara ett riktigt roligt ställe att jobba på. Nära till medarbetarna hela tiden (eftersom man jobbar på typ 9 kvadratmeter) och mycket folk. Inte en massa spring heller (antagligen). Dvs precis som jag gillar det! Hoppashoppashoppashoppashoppas att jag får det på riktigt nu!!

Gbg

Är i götet nu och ska precis koka korv till min man. Det är allt jag gör, lagar mat, städar och föder barn!

Eller så spenderar jag bara underbar tid men min Isse och får en halv fet bil!

FjortiZh 4-lajf <3




MAT

MATA MIG!

Sinnes juuu

Helt sjuuukt, jag har 23 "röda" läsare och 14 "blåa" läsare idag!



Woho, party!

Icanhascheezburger.com

Så jävla söta <3!



PrettyInPink











14!

Helt sjuuuuuk, 14 stycken "blåa" läsare idag!!

Gäster

Vi ska ha pappas karate-kompisar på besök snart. Ska faktiskt bli trevligt, jag ska dessutom dricka doleys! Nomnom! Här kommer två pose-bilder på mig sålänge:





2 timmars jobb

Det är ganska najs när man bara behöver jobba 2 timmar och sen får åka hem för att det inte finns något folk... *slappa*

Malmö

Dagen började med att jag åkte till tandläkaren som hade fuckat upp tiderna så jag skulle egentligen inte till tandläkaren den dagen. Nästa tid blev istället 9/9 tror jag... Men i alla fall så tog jag tåget med Trixi till malmö.Där åkte jag hem till systra och Oakim. Vi gick och handlade lite maud som vi sen ået!
Men det sjuka är...; Under tiden som jag väntade på att maten skulle bli klar så deppade jag sönder för att jag bara hade kommit in på isländska på högskolan och inte den som jag vill egenltigen: Konfliktlösning. Så jag sökte en massa sista-minuten-kurser och såg allmänt deppig ut. När maten sen var klar ringde min mobil. När jag såg att nummret var från götet började mitt hjärta slå dubbla takter. Det var från ett café som vill att jag SKA KOMMA OCH PROVJOBBA!!! Helt sjukt! Just jag! Är så glad, hoppas nu att det blir av också!

Sen gick jag på prylmarknad och köpte dethär av ren lycka:

Silver-ögonskuggor

Babyrosa kajal

Rosa mascara


Jag köpte inte ett till par men jag var tvungen att lägga in en bild till på mina underbara älskade skor <3

På måndag blir det Isse-lovz <3

SKOR

MINA ASSEXIGA SKOR OCH MINA FETT SNYGGA LEGGINS HAR KOMMIT <3<3<3<3<3


Stekar-ledighet!

Idag var min första lediga dag på hela sommaren då jag inte h ar gjort NÅGONTING! Ganska skönt, även om jag ville in till Ystad en sväng. I alla fall så låg jag och stekte en stund. Lite bilder:


Jag som stekare!


Jag åt god honugnsmelon!


Här har ni en bild på mina sockersöta naglar


Och hemmagjord iskall flädersaft!


Harry Potter fick följa med ut faktiskt!


Och Ica bestämde sig för att stå och glo på mig i en kvart ungefär... märklig hund. Hon tyckte inte om honungsmelon heller.

Nu ska jag göra ingenting!

HTF

Är det någon här som har sett "Happy Tree Friends"? Det är sjuka men underbara avsnitt om små djur som råkar ut för en massa osannolika olyckor. Allt slutar i blod, svett och tårar! Ta och kolla på ett avsnitt eller två, det finns bland annat på youtube.com men de har också en egen hemsida http://htf.atom.com. Gå in och titta vettja!


Underbara och råa!

LC

Här följer ett par bilder från LureCoursingen som vi var på för ett par veckor sedan. Jag är lite sen, jag vet men som de säger; Bättre sent än aldrig!


Selma springer!

Fin Selma lol

Selma och hennes bror myser

En annan vovve

Och en annan vovve till!

Underbara ledighet

Idag fick jag reda på att jag blir ledig måndag, tisdag och onsdag! Så jävla skönt det ska bli! Blir tyvärr inte att träffa Isse eftersom jag ska till tandis på onsdag. Men jag kan i alla fall få sova ut lite och träffa vännerna en omgång!

Jag målade naglarna nyss, röda med rosa hjärtan. Fruktansvärt gulligt  blev det. Dock inte lika fint på högerhanden som på vänsterhanden. Men men! Nu ska jag se klart på filmen "lockbetet" på 6an! Sjukt spännande!

Älskar dig Isse, snart är det vi två <3

OJ!

Helt sjukt! Jag beställde dem!!111!one!11
http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=427211&qProductColorId=54&qNavigation=&qNavigationBrand=&qNavigationClass=4&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=4&qGroup=31&qStyle=61&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=10&qFilterType=0&qSizeGroup=&qvirtualClass=&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

Rena tankar!

Nu jävlar har jag och Allis städat hundpensionatet! Och fyfan vad rent det blev! Eller ja... renare! Men innan vi gjorde det så åkte faktiskt hon och jag till badet i Spjutstorp och tog simborgarmärket. Jag gjorde det för 12:e året i rad där! Det ni! Fan vad mycket "!" det blir idag! Menm det är ok! För jag är lite taggad! och jag ska beställa mina skor! NU!

Onsdagen idag

Jag skulle egentligen sluta klockan 7 men fick gå halv 5 för det fanns inget att göra! Så jävla skönt! Så istället för att bara gå och lägga mig när jag kom hem så följde jag med mamma till Majan och åt lite mackor o sånt där. Hur mysigt som helst. Jag ska dock gå och lägga mig nu för jag börjar klockan 9 imorrn. Det betyder att jag måste köra halv 9 vilket betyder att jag måste gå upp klockan 7/halv 8... zzzzzz...

Jag vill köpa skor.
Dessa: http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=427211&qProductColorId=54

Skåne

Nu bär det av mot Skåne igen. Lite trist och gbg kommer att sakna mig.
Men det är lugnt, do not fear.... Jag kommer snart tillbaka igen! (pampig musik spelas)

Kommer sakna min Kitteh <3

Kläder!

Nu har jag och Isse varit ute och shoppat! Eller ja, jag köpte en massa skit och Isse tittade på... fast han köpte ett par skor dock, jättefina mörkblåa popparstekskor! Jättefina!

 Nu kommer bilder på det jag köpt:


Knallgul t-shirt/klänning och overknee-strumpor!


Ljuslila leopard-klänning!

leobak
Baksidan! (bortse från min dubbelhaka, snälla)


Vit blus med turkosa prickar och ett par shorts i samma färg som prickarna!


Leopard-blus!

Och tänk, jag kom undan med 530 spänn för allt detta!

Götet

Jag har i princip bara sökt jobb, fikat och kollat på film nu när jag har varit här i götet. Och såklart älskat (med *fniss*) Isse också! Jag ska iväg och shoppa lite idag med! Men vet ni vad höjpunkten med mc-fikan i torsdags var? BJÖRN GUSTAVSSON satt vid bordet bakom mig! Han såg dock sjukt sliten ut och jag kände knappt igen honom men det var han!

Fett coolt.

Nu ska jag bajsa!

RSS 2.0