Gbg i 3 dagar!

Har precis varit nere i Skåne och vänt faktiskt. Blev inte så länge men jag hann träffa en och annan ändå faktiskt. Nu blir det tre dagar med jobb och plugg sen åker jag tillbaka igen! Då ska jag äntligen få sno bilen och köra rundor till några av de jag bryr mig mycket om. Och jag ska titta på Hem Till Gården och myysa, mysa, mysa med Colan och familjen!!

*Räknar ner*

Sömnig

Trött, trött, trött...

Attans...

Jag skriver nästan inget här längre... Så sjukligt tråkig jag är. Men jag har så mycket att göra; plugget och jobbet tar upp all min tid. Kommer dessutom till att missa en föreläsning på 7 timmar på fredag tack vare att jag måste jobba... Känns jättejobbigt att missa en så lång föreläsning. Usch. Nåja, vi får väl se hur det går.

Nu ska jag och Isse titta på någon ny serie som han har "köpt". Får se om jag somnar eller ej.

Telia

Jag ringde till telia för att byta abonnemang till max25. Egentligen så skulle det inte gå att göra förrän i februari för att jag är bunden till dess men hon jag pratada var så snäll så hon bytte till mig ändå!

Vet dock inte om jag fick det jag skulle ha..?

Tääävling!

Med i en tävling igen! På fokis.se såklart!
Jga tävlar om att vinna en iPhone från mrgizmo.se! Man kan vinna ett skal också. Jag skulle vilja ha "FallingStarz Case Rosa"...såklart!

Hoppas jag vinner!!

Usch!

Jag hatar vissa delar av mitt liv just nu... Jag hatar att jag inte kan ha Colan hos mig alltid, jag hatar att jag aldrig hinner åka ner till skåne och jag hatar att plugget känns så tungt även om det är intressant.

Varför kan man inte bara få som man vill?

Dock så hadejag en underbar kväll med Isse igår. Vi var på restaurang och åt massvis med god mat och dessert. Jag älskar dig! <3

Vill

Jag vill bli kändis nu! Inte nån som typ Carola eller så utan lite mer anonymt. Så att jag kan tjäna massor med pengar och köpa vad jag vill! Som till exempel en egen lägenhet. Det finns så mycket jag vill...
Jag vill julpynta,
jag vill ner till Skåne,
jag vill ha min plutte-Colan,
jag vill köpa fina kläder,
jag vill ha mer smink,
jag vill bli make-up artist,
jag vill bli polis,
jag vill ha fler och snyggare skor,
jag vill ha längre eller kortare hår,
jag vill krympa Sverige,
jag vill ta tag i och har råd till att börja träna,
jag vill ha heltidsjobb i stället för att plugga,
jag vill ha råd att köpa vilken mat jag vill,
jag vill träffa mina vänner,
jag vill våga köra bil ensam,
jag vill ha råd och tid att åka hemhemhem när jag vill...

Med Mycket Mera.

Hem

Jag vill ha  min lilla vovve...

<3


2 år!

Idag är det 2 år sedan jag och Isse blev tillsammans! Jag älskar honom lika mycket nu som då och det bästa med att bo med honom är att vi får träffas varje dag!

Min Isse <3


Tack Jessica!

Man önskar ibland att man kunde få bo i en studio med en duktig fotograf dagarna i ända. Tyvärr så går inte det, men de timmarna jag fick var sjukt grymma! Jag gör gärna om det, Jessica!

 

Alla bilder är tagna av Jessica Feder. Ni kan nå henne via hennes hemsida "photo.jessicafeder.com". Hon är GRYM! <3

 

 

 

 

 


Jobb

Det har varit så skönt att inte ha några tider att passa eller något ställe man måste gå till eller liknande. Idag börjar allvaret igen. Jobb idag, plugg imorgon, plugga hemma på torsdag, jobb fredag-tisdag und so weiter... Jag vill åka hem till skåne och mysa framför brasan men det finns ingen tid till det. Vi sno bilen och köra till Skuran till Kusse och leka.

Man vill så mycket, får så lite.

Tävling!

Jag är med i en tävling igen! Såklart så är tävlingen på fokis.se. I tävlingen så kan man vinna prylar från mihi.se. De har ascoola grejer, men ingenting som jag har råd att köpa... Tyvärr.

I alla fall så är detta sakerna jag skulle vilja ha:

Får jag denna ska jag faktiskt ge bort den till någon i julklapp;
http://www.mihi.se/?id=892

Denna är ju sjukligt sexig;
http://www.mihi.se/?id=773

Vill ha!

Fars dag!

Grattis pappa, du är den bästaste pappan i välden! Saknar dig! <3

Har haft en underbar dag men Jessica i Grafias ena studio! Det får vi verkligen göra om, riktigt kul när man får tjäna lite pengar också!

En fredag!

Idag började jag dagen med att städa lite eftersom Anjuli skulle komma på besök! Vi tittade på "sexdrive" och drack te och kaffe och åt bilar. Vi pratade om lite allt möjligt och jag hade jättetrevligt, kul att jag har hittat någon att umgås med på "samma jobb" liksom!

När hon skulle sticka hem så bestämde jag mig för att köra henne bara för övningens skull och det gick väl hur bra som helst tror jag! Ut ur garaget är enkelt, in är svårt...

Efter det blev det film, den nya terminator faktiskt. Den var helt ok! Sen lagade jag supergod mat åt mig och Isse; Fläskytterfilé, palsternacka i ugn och bearniesås! Nomnom!

Nu ska jag INTE titta på idol.

Mmm

Nu ska jag faktiskt tända lite värmeljus och fixa något att äta! Jag kan inte vänta tills Isse kommer hem för han kommer klockan 9 typ. Ska man möjligtvis fuska lite och sätta på lite julmusik?

Tack

Tack till alla som har grattat mig!

Lögiz!

Tack så mycket för det fina kortet, vad kreativ du är!! Någon gång ska jag också bli så kreativ! Tack igen, det var jättegulligt av dig att tänka på mig! <3

JAAAAA

JAG HAR KÖÖÖÖRKORT!!!!!!
JAG ÄR GRYM!!!
Körde första gången själv i Gbg direkt sen!

HJÄLP!

Jag kör upp imorgon!!! Vad gör jag om jag inte klarar det?! Jag kommer kräkas, gråta och gömma mig under en sten i ett par månader. Kommer vara så arg på mig själv.

Om jag klarar det då? Då kommer jag aldrig sluta tjata om det!


Svart!

SVART, SVART, SVART hår igeeeen!


Hemma

Min lilla plutte-Colan <3


Kanon!

Igår blev det en väldigt spontan och trevlig utekväll! Anjuli nämnde något om skabb-haks-kväll och jag var på! Kom dock ut lite sent så det blev att jag och Isse fick sticka hem "tidigt". Kvällen började på en karaokebar (Sophie, vi kanske kan dra dit när du kommer upp, haha!) med sunkiga människor, billig sprit och en övertänd snubbe som tydligen äääääälskar att sjunga! Min gissning är att han inte kan prata idag! Sen fortsatte vi till ett ställe som heter mitt2hem typ. Jättemysigt ställe, kan tänka mig att hänga där fler gånger! Sen stack jag och Isse hem, tråkiga som vi är! Men det var en väldigt trevlig kväll och det känns som om jag äntligen har fått någon att hänga med här i Götet! Tack Anjuli!

Nu ska jag packa lite för min hemresa och jag kommer inte tillbaka utan körkort! Isse säger i alla fall att jag inte får komma in i lägenheten om jag inte har körkort...

Puss och kram, slynor!

RSS 2.0