Längesen nu..

Det var längesen jag skrev inser jag...Mycket har väl hänt sen sist men jag orkar inte ta allt.
Richard, Renée och Nora kom och åkte, jag åkte batman med Richard på kiviks marknad. Jag har lyssnat på min kära kusin när han spelat, mer än en gång. Fantastiskt. Jag har festat på sjöbo marknad. Jag har köpt chips och choklad, jag lyssnar på Dylan. Majan har åkt in till sjukhuset igen men jag fick i alla fall en mysig kväll med henne innan dess. Jag har varit hos Wrangbergs och skrattat tills jag gråtit.

Och mycket mer <3

Värmen!

Värmen gör mig levande samtidigt som den tar död på mig!!
Herrgud vad jag roar mig om dagarna, mina pengar är snart slut! I torsdags åkte jag till Tomelilla marknad med familjen och köpte ett par hjärtformade solbrillor och en ascool poliströja. Denna poliströja hade jag sedan på mig på marknaden i sjöbo på kvällen. Helt underbart med rödvin ur nappflaska och många poäng!

Fredagen blev mycket sovande av någon anledning. Somnade en gång på en parkbänk i skuggan och en gång i min bil (inte när jag körde)... På kvällen fick jag mat hos Tim och den var mycket god! Det var en trött Fanny med många skoskav som körde hem när de andra begav sig till marknaden igen.

Mycket trevliga dagar dock!


...

Hejhejhej, sjukt kul att man fick hem sitt bredband så startar inte datorn...
Men tvn är awesome! :D
Imorrn är det LOPPIS <3


Hej då!

På ett bra tag i alla fall! Bredband är på väg men tills dess; PUSS <3

Jag finns på 0701111949 eller Fredsdalsgatan 2C om det är något!
Tveka inte att höra av er! <3

Awesome!!

Alltså jag vet inte hur jag ska beskriva hur jag mår just nu... Detta är så sjukt bara! En lägenhet som är minminmin och när allt kommer på plats så kommer det vara så fantastiskt fint! Den är helt underbar och där ska jag bo!! Ett helt eget liv! Det är så underbart, jag känner mig så lycklig!

Allt är bara så underbart just nu! <3

RSS 2.0