Älskade

Älskade underbara moster och gudmor, jag skulle tömma mig på blod åt dig med stora äckliga sprutor om jag visste att det skulle hjälpa <3 <3


Fick en länk

Jag fick en länk av en kompis till en sexspalt på hamsterpaj.net. En jätterolig fråga som man kunde skratta gott åt, så jag fortsatte att kolla efter fler. Ju mer jag tittade på frågorna desto mer inser jag hur många tjejer som faktiskt blir våldtagna!! Vafan har hänt med samvetet hos folk?! En tjej sa till sin kille att hon inte ville bli tagen i analen men killen sa "fyfan vad taskigt" och gjorde det i alla fall! En annan tjej hade blivit så full på en fest att hon inte kunde stå på benen eller minnas något och vaknat naken bredvid en kille som sa att hon var villig. Hon trodde att HON hade gjort fel och vågade inte anmäla! En annan vågade inte berätta för sin pojkvän att hon inte ville svälja sperma för hon var rädd för att "såra sin kille"! En annan hade dåligt samvete för att hon inte ville suga av sin kille för att han slickade henne! Seriöst!?

Vafan händer med folk?! Detta var allihop tjejer runt 14-16 år. Helt galet, jag blir så jävla förbannad!!

Kom igen tjejer, nu sexstrejkar vi!!!

Mat

Vill bara påminna er ännu en gång om att jag är helt sinnessjukt bra i köket. Ni som är bjudna på middag hos mig ska skratta er lyckliga! Era smaklökar kommer få sig en orgasm som de bara kunnat drömma om.

Idag lagar jag;
Aubergine, zucchini och tomat med mozzarellatäcke i ugn, stekt bacon och färsk champinjon och pasta. Detta blir toppat med lite färsk roccula och avokado.

Helt galet.

Pest OCH kolera...

Ja men det är ju bra... Ditt jävla as, varför just hon? Välj nån vidrig jävel som begått mord eller nåt, inte en av de finaste människorna på jorden. Var är din godhet och ditt rättvisa sinne nu..? Jag säger bara; där tappade du den pyttelilla tilltro som jag hade för dig. Låt henne vara.


Snälla, snälla, snälla <3

Btw!

Jag har gjort egen sushi! ASGOTT <3


Fika

Tack så mycket för väldigt trevligt sällskap igår tjejer! Detta gör vi om snart!

Dagen började med mycket klydd men tillslut så kom alla iväg till Ystad och det blev fika på Espresso House där man även fick chansen till att bli kändis! Ystads Allehanda tog minsann ett par bilder och skrev om de coola tjejerna som satt på bänken och drack Latte (Jasse, du räknas inte som cool eftersom du bara drack chailatte).
Pajje betalade mat så det fick man också och ett par goda skratt förgyllde dagen. Till skillnad från surstockholmaren på Skånetrafiken. "Är du säker på att det är skånetrafiken du har pratat med *bitchig*?"

"NÄ, JAG RINGDE KARLSSON PÅ TAKET OCH HAN SADE ATT JAG KUNDE GÖRA MITT ÄRENDE HÄR!!!!!!"

Puss <3


Söde!

Hahaha, min lilla pluttis blev så glad när jag kom hem idag så hon visste inte riktigt vad hon skulle göra! Det slutade med att hon sprang upp på köksbordet och tittade på fåglarna genom fönstret, hahaha!

Jag älskar henne så mycket!

Tack för igår Lögiz och Ballen, jag hade jätteroligt! Verkligen lyckat och riktigt god mat var det med! Isse tackar också!


Lilla pluttis...

Colan, jag saknar dig så mycket...
Hata inte mig för att jag inte är med dig. Jag älskar dig mer än vad jag kan beskriva med ord och så är det även om du kanske inte tror det. Jag vill inte att du lämnar min sida när jag är hemma och det är väldigt sällan du gör det också. När du väl gör det känns det så ensamt, så kallt.
Du är min lilla skugga, min lilla svans. Försöker att inte tänka för mycket på att du inte är här, får bara tårar i ögonen då... Min lilla pluttis...

Du är min, bara min.
Min lilla skugga <3

Onsdagkväll

En onsdagkväll firas med lite soppa, äpplen, riskakor, choklad och lite coca...
Jag lever en hälsosam livsstil med mycket näringsrik mat och mycket hälsosam träning!

PARTY på lördag och det ska bli sjukligt kul och jag ska vara så jävla snygg! Inte snyggare än värden och värdinnan dock, jag lovar (not)!

PUSS <3

Bajs

SÅ jävla trött på mig själv!
Kom igen nu Fanny!

That's it

Nu måste jag hitta tillbaka till min stil. Vad är den, var är den? Jag hade en stil, jag har en stil ibland. Jag har en stil när jag fixar mig noga, när jag går in för party. Då har jag en stil och en snygg sådan. Jag tänker lägga massor med energi, tid och pengar till att hitta tillbaka...

Och när jag gör det kommer ni inte fatta var bombnedslaget Fanny kom ifrån.

Götet

Då är man tillbaka igen... Jag kan inte precis påstå att jag hoppar av lycka men har man ett jobb så har man. Och tur är väl det. Jag känner många som inte har ett jobb.

Helst av allt skulle jag dock vilja ha ett jobb i lund typ och bo närmre alla jag känner. Träffade morfar nu när jag var nere, känns jättehemsk att jag inte har kunnat hälsa på honom tidigare. Stackars lilla morfar, så liten och ynklig han ser ut när han ligger i sjukhussängen.

Och mormor verkar så ensam i sin lägenhet. Nästan lika ensam som jag känner mig just nu. Ensam i en överfylld lägenhet.

Jag saknar er så mycket <3

Yay!

Har jag berättat att jag tycker om rosa..?


RSS 2.0