Wohoo!

Bredband beställt, nycklar fås idag eller imorrn, tv köps imorrn, flytt görs imorrn!

Blir nog inga nya skor faktiskt... Tänkte att det kan vara bra att ha pengar kvar att äta för..?

Kan det bli bättre?

Lägenhet!!

Fanny Larsson har precis skrivit på kontraktet till sin alldeles egna lägenhet!

Glad som få!!

Förkyld som bara den

Fan alltså, trodde min förkyldning skulle ha mildrats till idag, men ikke. Istället snorar jag som en liten snorunge och äter tabletter och piller och te och SKIT. Men på fredag måste jag verkligen vara pigg och kry. Sjukt surt om man skulle vara sjuk på den enda lediga helgen på väldigt länge. Midsommar dessutom!

Jag ser jättemycket fram emot fredag! Jag ska äntligen få träffa Sophie igen, det var så längesen! Och Lykkan såklart! Vi åker till Denmark på dagen med hennes familj, ska bli så mysigt! Hoppashoppashoppas jag är frisk!

Imorgon ska jag köpa fina skor, hihi!


Ledig!

Nu mina vänner är jag ledig efter 8 dagars konstant arbetande! Vill ni leka så hör bara av er! Är det ingen som vill så drar jag till gbg och leker där istället!

Fan vad jag älskar mitt liv just nu, bara flytten och en frisk moster som fattas! <3 Visst, jag är lite förkyld men det är piss i missisippi! Jag saknar min lekkamrater dock, så ni måste höra av er.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på "this is it". Tror dessutom jag har feber och då får man faktiskt äta lite godis... PUSS <3


!

Heeeeeerregud vilken student..!
Den tackar vi för som fan! <3

Nu blir det jobb 8 dagar i rad.

Tisdag!

Festa på en tisdag? Ja, självklart!
Denna dagen var helt underbar. Dagen började med att jag köpte bullar med mig till Lykkan och sen mös vi framför tvn lite. Tills Lykke sa "Ska vi spela monopol?!" Fan vad jag älskar monopol, fastän jag förlorar! Vi spelade lite sen åkte jag hem för att byta kläder och hämta sprit och sen åkte jag till Lykkan igen! Där mötte även Filip och Adam upp vilket var mycket trevligt. Sedan bar det av till Ystad med Lykke som chafför. Där var vi till klockan... mycket, sen åkte vi hem! Supermysigt!

Tack för en trevlig kväll/natt/morgon!

Klippt och fixad!


Nelly.com

Jävla as, jag vill ha mina kläder nuuuuuu!!
"Varorna kommer levereras till dig inom 2 arbetsdagar..." Detta var i måndags. "Har du MOT FÖRMODAN inte fått de inom 5 arbetsdagar..." Det är IDAG... "...ber vi dig kontakta oss"

*cry*

!

Jag blir tokig!! På ett bra sätt!

RSS 2.0