Mycket som händer

Det är mycket som händer just nu... Jag jobbar ganska få timmar ännu men många fler kommer det bli. Jag har fått lägenhet som blir min allra senast 1 juli. Jag har köpt massor med nödvändiga saker till my place och jag har tagit bilder på allt med! Synd bara att jag inte har photoshop så jag kan få in mina RAW-bilder och omvandla dem... Vill göra allt nu men jag orkar inte ta tag i det!

Blir nervös för att flytta också... Ska jag bo alldeles själv? I en egen lägenhet? I mörkret? Jag som är så paranoid när det gäller mördare och våldtäcksmän? Någon får komma och krypa upp till mig i sängen varje kväll...! Colan är inte så mycket till beskydd ifall det kommer någon och vill slå på mig. Och en liten nattlampa får inhandlas. Och ett par högtalare... Mina blev kvar i gbg...

Idag har varit en ganska bra dag. Jobbat några timmar och tjänat ett par hundra. Ätit gott, haft med min plutte-Colan på mc-träffen i Spjutstorp med mamma och pappa.

En hyffsat bra dag i alla fall.
Sen tänker man ju alldeles för mycket.

Nu ska jag slappa <3


En måndag

Det var väldigt, väldigt nära att jag fick en tattoo idag...
Nåja, nu har jag något att se fram emot i veckan!


Sprit!

Jag köpte sprit på bolaget för jag är 20!

Grattis till mig!


A photograph of you

"A Photograph Of You"

What good is a photograph of you
Everytime I look at it
It makes me feel blue

What use is a souvenir
Of something we once had
When all it ever does is
Make me feel bad

I wish I could tear it up
But then again I haven't the guts
I wish I could throw it on the fire
I wish I could
But to say I would
I'd be a liar

What good is a colour print
Of a little baby doll
When just one little glance
Is enough to make me feel dull

I hoped I would misplace it
But then I take such good care of it
I wish it would disappear
I say I wish
But then I relish
It being here


Förlåt...


Förlåt, förlåt, förlåt...!

Vet inte vad jag ska säga...
Det var aldrig meningen att såra dig så...


Tackar!

Tack så mycket!

Jag gillar att sova 4 timmar på en natt för att jag oroar mig över min ekonomi. Jag behöver nog lite fler saker att oroa mig för! Och jag ÄLSKAR verkligen att få munsår och ha halsbränna, det känns så härligt i kroppen! Jag gillar även att inte våga titta på kvittot för summan kanske har gått över 300, det är en sån adrenalinkick! Sen är det också jävligt kul att spendera massor med nyfunnen tid på platsbanken och att slicka röv på folk jag inte känner! Men framför allt så är det något jag verkligen älskar..; Att slippa en INKOMPETENT JÄVLA KOSSA SOM DU!!

Jag ska visa dig. Jag är så jävla mycket bättre än du, jag kommer vara något när jag är 34. Inte vara låtsaschef på ett litet café i Göteborg.

Skånelandet

Åter igen har det spenderats ett par dagar i mitt älskade Skåneland. Jag har träffat; Majan, mormor, Annika, Oliver, morfar, mamma, pappa, Elin, Allis, Paul, Mia, Kaspian, Embla, farmor, farfar, Colan...

Har jag glömt någon nu?
Jag saknar er varje dag <3

Vad gör man?


RSS 2.0